Svennis manskap vidare i ligacupen

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-25

Isaksson på bänken i Citys 1–0-seger

Sven-Göran Eriksson testade juniorer och spelare på gränsen till A-truppen.

Men Mancester City hade inga större problem att ta sig vidare i ligacupen via 1–0-seger mot Norwich.

Andreas Isaksson satt på bänken när Joe Hart fick chansen.

Georgios Samaras.

Georgios Samaras gjorde sitt första framträdande för säsongen och avgjorde matchen i slutminuten. Svennis lät även spelare som Shaleum Logan, Michael Ball, Sun Jihai and Gelson Fernandes få chansen från start.

Kasper Scheichel vilade – och en annan 20-åring, Joe Hart, fick chansen i buren. Svenske landslagsmålvakten Andreas Isaksson kunde från bänken se Hart hålla nollan mot Norwich som ligger femma från slutet i The Championship.

Den spanske målkungen Fernando Torres gjorde hattrick och tog Liverpool vidare i den engelska ligacupen efter seger med 4–2 borta mot Reading. Torres har fått vila i Liverpools två senaste matcher i Premier league, som båda slutat oavgjorda, och managern Rafael Benitez har kritiserats för att han använder sig av ett rotationssystem.

Men när spanjoren överraskande fick chansen från start i ligacupen visade han Benitez vad han gått miste om. Torres gjorde samtliga sina tre mål inom loppet av 36 minuter i den andra halvleken.

Premier league-ledande Arsenal fortsätter att vinna i säsongsinledningen och slog ut Newcastle med 2–0 trots att managern Arsene Wenger hade bytt ut åtta spelare jämfört med helgens 5–0-seger över Derby. Nicklas Bendtner och Denilson gjorde Arsenals mål.