Publicerad 2013-01-27

Tystade publiken i cup-derbyt

Fernando Torres.

Rafael Benitez tid som tränare i Chelsea har inte varit någon dans på rosor.

I dag räddades han av Fernando Torres, som slog till med en sen kvittering mot tredjedivisionslaget Brentford och ordnade ett omspel.

FA-cupen har bjudit på en hel del skrällar genom åren.

Brentford, till vardags i League One, var på god väg att bygga på den traditionen hemma mot Champions League-mästarna – tillika London-grannen – Chelsea.

Efter att italienaren Marcello Trotta gett Brentford ledningen på Griffin Park i slutet av första halvlek tändes hoppet hos hemmasupportrarna.

Torres vackra fullträff

Chelseas snabbfotade brasse Oscar slog dock tidigt tillbaka med en kvittering i början av andra halvlek. Harry Forresters straffmål gav sedan hemmalaget ledningen igen, men matchen hade en sista vändning.

Efter fint förarbete av Demba Ba slog Fernando Torres till med ett vackert, skruvat skott upp i krysset. 2-2 och omspel på Stamford Bridge väntar nu Brentford.

En match som hårt kritiserade Chelsea-tränaren Rafael Benitez är under press att vinna.