Nio gula kort och två utvisningar när Reals stjärnor föll

Espanyol-Real Madrid 1-0.

Snacka om stjärnfall.

- Jag gillar att se ett lag spela fotboll, det gjorde inte Real Madrid i dag, sa tränaren José Camacho.

Real i gungning Michael Owen och Ronaldo deppar efter att Real Madrid förlorat mot Espanyol med 0-1   i en match som innehöll massor av gula kort och två utvisningar.

Läs följande och ni förstår att Real är i gungning:

0-3 mot Bayer Leverkusen i veckans Champions League, 0-1 mot förväntade bottenlaget Espanyol i går.

Luis Figo, Zinedine Zidane, Jonathan Woodgate och Borja Fernandez skadade.

David Beckham, Raul, Fernando Morientes bänkade.

Michael Owen ur form.

Straffmiss av Ronaldo.

Räddade två straffar

Tio gula kort i går, samt två utvisningar (Walter Samuel och Michel Salgado).

Det var förstås ingen tillfällighet att stjärnmålvakten Iker Casillas skadade ett finger på uppvärmningen, tvingades lämna återbud så att Camacho fick kasta in reserven Cesar Sanchez.

Ja, ni ser...

Då ska ändå Cesar Sanchez har en rejäl portion beröm.

Efter en dryg halvtimmes spel räddade han en straff från Raul Tamudo, domaren ansåg att den skulle slås om, och Cesar Sanchez räddade igen.

Tio minuter senare fick han ändå ge sig när Maxi Rodriguez gjorde 1-0.

Camacho var tvungen att agera.

Guti kom in direkt efter halvlek och kort efter byttes även Beckham och Morientes in.

Det hjälpte inte.

Trots att matchen rann in på åtta minuters övertid lyckades inte Real Madrid få till någon kvittering.

Detta trots att Ronaldo fick chansen på straff i 50:e matchminuten.

Kris väntar

Läget försämrades dock när argentinske backen Walter Samuel drog på sig sitt andra gula kort med en kvart kvar, och därmed tvingades Real jaga med tio man.

Nu hotar krisen runt hörnet.

Efter fjolårets ligafiasko kräver fansen titlar.

- Så länge det finns vilja finns det lösningar. En tränare är del i alla matcher, även förluster, sa Camacho.

- Nu måste vi glömma de här förlusterna och hitta motivation till nästa match.

Stjärnorna i Real har tre dagar på sig att ladda om.