Zlatan Ibrahimovic är avstängd och fick följa matchen från läktaren.

Då krossade PSG Lille med hela 6-1.

– det var en perfekt kväll, säger Edison Cavani.

Zlatan Ibrahimovic är avstängd tre matcher efter domarattacken förra månaden. Mot Lille avtjänade han sin andra. Från läktaren fick han se PSG ha stor show.

Det dröjde bara minuten innan Maxwell hade gett hemmalaget ledningen. Tre minuter senare ordnade Edison Cavani 2-0.

I den 28:e minuten ökade Ezequiel Lavezzi på till 3-0. Samme spelare gjorde sedan 4-0 innan den första halvleken var slut.

Marko Basa reducerade efter paus, men sedan fortsatte PSG:s målfest.

Hattrick av Lavezzi

Med dryga kvarten kvar åkte Sébastien Corchia ut efter att ha dragit på sig sitt andra gula kort. Lillespelaren orsakade även en straff efter att Lavezzi fallit i straffområdet.

– Den är tveksam. På reprisen ser det ut som att han snubblar, säger C Mores expert Pontus Farnerud.

I Zlatans frånvaro tog Cavani hand om straffen och satte sitt andra mål i matchen. Kort senare gjorde Lavezzi ett hattrick när han satte slutresultatet 6-1.

– Det var en perfekt kväll. Vi behövde en seger. Vi behövde komma tillbaka i ligan efter att vi åkte ur Champions League. Vi är väldigt nöjda med den här kvällen och vi hoppas det fortsätter, säger Cavani till PSG:s hemsida.

Ibrahimovic applåderade sina lagkamrater i läktaren och nu toppar PSG Ligue 1 tre poäng före Lyon.