Dagens namn: Bror

Stjärnorna skallade ihop – Liverpool föll

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-16

Liverpools Martin Skrtel och Jamie Carragher krockade i luften – slogs blodiga

Liverpools Premier League-premiär blev en blodig historia. Efter att stjärnorna Jamie Carragher och Martin Skrtel skallade ihop föll laget överraskande mot Tottenham med 1–2 på White Hart Lane.

Liverpools Premier League-premiär innehöll en riktig dubbelsmäll. Utan Spurs-spelare inblandade... Pools Martin Skrtel och Jamie Carragher satsade båda lika hårt i en luftduell – och krocken blev våldsam. Smällen ägde rum i första halvlek och att båda spelarna påverkades av smällen resten av matchen syntes tydligt. Efter 75 minuter bytte Daniel Ayala av Skrtel, som hade för ont.

Carragher bandagerades

Blodet rann på båda spelarna. Carragher fick ett stort bandage lindat kring huvudet, men spelade vidare. Skrtel spelade också vidare, men med käksmärtor. Tottenham gjorde 1–0 efter ett jätteskott av Benoit Assou-Ekotto. I andra halvlek kvitterade Liverpool genom Steven Gerrard på straff efter att Glen Johnson gått omkull i Spurs straffområde.

Kortvarig Pool-lycka

Men Liverpool-supportrarnas lycka blev kortvarig. Bara fyra minuter senare gjorde Tottenham 2–1. Sebastien Bassong nickade in en frispark mycket snyggt bakom Pepe Reina i Liverpools mål. I slutet av matchen hade Liverpool flera chanser att kvittera men bollen ville inte in. I och med Tottenhams vinst är Liverpool det enda av lagen i ”the big four” som förlorade i premiären. Chelsea, Arsenal och Manchester United vann ju som sagt sina ligapremiärer.