Domaren visade upp Mourinho på läktaren

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-11-10

Stjärntränarens demonstrativa gester fick domaren att tröttna

BARCELONA. Real Madrid klarade sig med livet i behåll men tog död på cupspöket.

José Mourinho fick se sitt lag triumfera mot Real Murcia från läktaren efter att ha blivit avvisad av domaren.

José Mourinho överlevde cupspöket och Real Madrids spelare döden när man slog Real Murcia med 5-1 på hemmaplan. De båda lagen spelade 0-0 i första mötet för två veckor sedan, trots att Mourinho uttryckt att hans spelare "skulle vara döda" om de inte tog sig vidare förbi första omgången i spanska cupen.

Förra året vid samma tidpunkt genomled Real Madrid en av historiens största fiaskon för klubben när man åkte ut mot tredjedividsionslaget Alcórcon i cupens första omgång efter att ha blivit totalt överkörda med 4-0 i första mötet.

På Bernabéustadion gjorde Esteban Granero 1-0 för hemmalaget redan i matchens fjärde minute och precis innan paus utökade Gonzalo Higuaín till 2-0 trots att det borde ha blivit avblåst för både klar offside på Sergio Ramos och fult spel.

Reducerade på straff

I andra halvlek blev José Mourinho uppvisad på läktaren av domaren Paradas Romero, efter att först ha blivit varnad för att han rörde sig utanför det tekniska området och sedan gjort det ett par gånger till.

Med en kvart kvar att spela gjorde Cristiano Ronaldo 3-0, ett mål som Murcia reducerade ett par minuter senare på straff.

Men med fem minuter kvar att spela satte också Karim Benzema en straff för hemmalaget och i matchens sista ordinarie minut fastställde Xabi Alonso slutresultatet till 5-1 för Real Madrid.