Rijkaard kan ta över

Milan föll – igen.

Nu spekulerar italienska medier i att tränaren Massimiliano Allegri sparkas och ersätts med Frank Rijkaard.

– Jag kommer inte sluta frivilligt, det är inte min stil, säger Allegri.

Malaga fick straff strax före paus, men Joaquin Sanchez sköt bollen i ribban. Men när Manuel Iturra chippade fram bollen i 64:e minuten gjorde Joaquin Sanchez inget misstag och placerade in 1–0 via stolpen.

Malaga har tre raka segrar i Champions League-grupp C och 7–0 i målskillnad. Milan, som bara ligger på 15:e plats i Serie A, är tvåa i CL-gruppen med fyra poäng.

Efter förlusten mot Malaga spekulerade italiensk press i att Allegri får sparken.

– Ni frågar alltid samma sak. Jag byter inte ut honom, säger Milans vice president enligt football-italia.net.

Förre Milan-försvararen Frank Rijkaard uppges ta över om/när Allegri får sparken. Rijkaard har tidigare basat över Hollands landslag, Sparta Rotterdam, Barcelona och Galatasaray. Nu är han förbundskapten för Saudiarabien.

I samma grupp som Malaga och Milan tog Zenit sina tre första poäng då Aleksandr Kerzjakov sköt matchens enda mål mot Anderlecht.