Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-01-30

Edin Dzekos första mål tog laget till kryss

Han kostade 280 miljoner kronor.

Nu har han börjat leverera – Manchester Citys Edin Dzeko.

Dzeko satte 1–1-målet när laget med nöd och näppe tog FA-cupmötet mot Notts County till omspel.

Premier League-lagen har det tufft mot League One-lagen i söndagens FA-cupmatcher.

Först var det Arsenal som i slutminuterna räddade äran mot Huddersfield.

Sedan var det Manchester City som, med nöd och näppe, bara fick med sig 1–1 mot Notts County.

Skarvade över Hart

Notts County satte ledningsmålet i början på andra halvlek via en hörnvariant. Neal Bishop löpte iväg från försvarsklungan och mötte bollen ett par meter innan första stolpen. Där skarvade han bollen över Citymålvakten Joe Hart och in i mål.

Men Edin Dzeko räddade City i matchens 80:e minut med sitt första mål sedan övergången från tyska Wolfsburg.

Richards skadad

Micah Richards fick bollen på högerkanten, petade bollen förbi sin back och sprang ned mot hörnflaggan. Där slog han ett klockrent, lågt, inlägg till Dzeko som kunde bredsida in bollen från nära håll.

Nu väntar omspel på City of Manchester.

Frågan är dock om City då har tillgång till Micah Richards. Richards låg kvar efter en närkamp i offensivt straffområde och tvingades sedan avbryta matchen.