Målrik avslutning för fransmannen

En rörd Zinedine Zidane gjorde sin sista match på Santiago Bernabeustadion.

Madrid (TT-Reuters)

Zinedine Zidanes avskedsföreställning på Santiago Bernabeustadion blev en tillställning helt i publikens smak – möjligen med undantag för att gästande Villarreal tog en poäng mot hemmafavoriterna Real Madrid.

Matchen slutade 3–3 efter ett mål- och chansfyrverkeri av sällan skådat slag. Zidane – Frankrikes guldhjälte från VM 1998 och tre gånger utsedd till världens bästa fotbollsspelare – kvitterade själv till 2–2 med en behärskad nick på ett av David Beckhams otaliga precisionsinlägg från högerkanten.

Baptista och Forlan dubblade

Real Madrids två andra mål – 1–0 och 3–3 – gjordes av brasilianaren Julio Baptista. Ettan var en riktig delikatess, en stenhård volley i nättaket.

Diego Forlan gjorde två mål för Villarreal. Det andra, på straff i den 86:e minuten, tycktes ge Valencialaget segern men Baptista nickade in kvitteringen två minuter senare.