Publicerad 2014-01-25

Nykomlingen Guingamp var tre minuter från en sensationell seger.

Men mittbacken Alex, 31, nickade in 1-1 och räddade PSG.

Zlatan Ibrahimovic, 32, spelade 90 minuter men lämnade planen mållös.

Den lilla superettanklubben Ljungskiles supportrar har självdistans och brukar sjunga hejaramsor på temat ”ta dom med traktorn” när större lag kommer på besök. Den franska Ligue 1-nykomlingen Guingamp, som parkerar på 14:e plats i tabellen, körde ett liknande tema hemma mot PSG. Supportrarna höll upp en stor banderoll med en traktor som välte Eiffeltornet.

1–0 i 84:e minuten

Och det var inte långt ifrån att Guingamp fick jätten på fall. Efter en sövande trist första halvlek, bortsett från en hyperfarlig frispark i slutet från hemmalaget, blev det något bättre fart i andra. Mustapha Yatabaré nickade in 1-0 i 84:e minuten och Guingamp var på väg mot en tung skalp, men tre minuter senare svarade PSG:s helt omarkerade mittback Alex med en lika fin nick på hörna. PSG låg sen på hårt för ett segermål, men fick nöja sig med en poäng.