Svimmade av och rasade mot Nilsson

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-05-02

Utburen med nackkrage
– ville spela vidare

Agon Mehmeti svimmade av och bars ut på bår med nackkrage efter tio minuter av matchen mot Trelleborg.

Roland Nilsson kastade snabbt in Jiloan Hamad i stället men 20-åringen reste sig och blev rasande på tränaren när han insåg att han redan blivit utbytt.

Malmö kunde ändå vinna matchen md 2-0 efter ett drömmål av Jimmy Durmaz.

– Den satt där den ska sitta, säger Durmaz till PPV.

Malmö FF

Agon Mehmeti bröt in i straffområdet i ineldningen av matchen men fastnade på en försvarare och landade illa. Enligt PPV svimmade 20-åringen av innan han blev utrustad med en stödkrage av sjukvårdspersonalen.

Gick ut i omklädningsrummet

Samtidigt som Mehmeti bars av planen på bår bytte Roland Nilsson in Jiloan Hamad i anfallarens ställe i den tionde minuten. Men Mehmeti reste sig, kastade snabbt av sig kragen och ville komma tillbaka in i spel.

När Nilsson informerade Mehmeti om att han redan var utbytt blev 20-åringen rasande. Efter några hårda ord och gester mot Nilsson drog 20-åringen av sig tröjan och gick ut i omklädningsrummet.

Trots att MFF bytt ut sin stjärna kunde laget vinna skånederbyt mot Trelleborg. Jimmy Durmaz öppnade målskyttet efter 25 minuter med ett riktigt drömmål.

21-åringen drog till från distans och dundrade upp bollen i det bortre krysset.

Drömmål av Durmaz

– Jag fick en bra träff. Det går inte att klaga på den. Den satt där den ska sitta, säger Durmaz till PPV.

Trots fortsatt spelövertag skulle matchens andra mål dröja. Men med mindre än fem minuter kvar kunde Guillermo Molins tillslut stänga matchen med sitt 2-0 efter en delikat framspelning av Daniel Larsson.

Tråkigare var att båda lagen fick skador på sina målvakter. MFF:s Johan Dahlin klev av redan i halvtid med ryggbesvär och ersattes av Dejan Garaca. Efter 78 minuter var det sedan Trelleborgs tur när Fredrik Persson tvingades utgå efter en kollision med Daniel Larsson och Carl Fredrik Wachtmeister tog över handskarna i avslutningen av matchen.

– Det gör fruktansvärt ont. Jag får alla hans dobbar rakt över foten så jag vrider knäet något kopiöst. Vi får se hur allvarligt det är. Det känns inte bra, säger Fredrik Persson.