Dagens namn: Stella, Estelle

Två förlorare på White Hart Lane

Publicerad 2013-12-01

Tappar mark mot Arsenal

Kyle Walker, Sandro och Wayne Rooney nätade i matchen – men ingen blev vinnare i stormötet...

Två bjudningar av Tottenham - två mål av Wayne Rooney.

Det gjorde att det blev två förlorare på White Hart Lane.

– För tabelläget är det inte så himla bra, säger Viasat-experten Glenn Strömberg.

Wayne Rooney var strålande i Champions League i veckan och låg bakom fyra av fem i storsegern mot Bayer Leverkusen.

På söndagen räddade han United två gånger om och såg till att bortalaget fick med sig en poäng från White Hart Lane.

Från himmel till helvete

Kyle Walker inledde målskyttet i den 18:e minuten när han drog in en frispark smart under Uniteds mur. En kvart senare bjöd dock Walker på kvitteringen.

Han slarvade vid ett inlägg och stötte till bollen så att han frispelade Rooney, som satte 1-1.

Drömmål av Sandro

I början av andra halvlek kom matchens vackraste mål. Sandro fick på en jätteträff och United-målvakten David De Gea försökte inte ens rädda skottet, som satt snyggt i ena hörnet.

Men bara minuter senare lirade Rooney fram Danny Welbeck som gick omkull i straffområdet i en närkamp med Spurs-målvakten Hugo Lloris.

– Jag förstår inte varför man går ut där man har en försvarare där. Klumpigt av Lloris, säger Viasat-experten Pontus Kåmark.

Rooney tryckte in 2-2 från straffpunkten.