Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-01-18

Manchester City tog sig vidare med nöd och näppe

Sven-Göran Eriksson lyckades inte besegra sin adept från tiden i Lazio, Roberto Mancini.

Sven-Göran Eriksson gav återigen sitt gamla lag och sin tidigare adept en tuff match.

Leicester hade uddamålsunderläge till slutminuterna – då avgjorde City och vann med 4–2.

Svennis lag Leicester svarade för en skräll när Championshiplaget för drygt en vecka sedan fick kryss mot svensktränarens tidigare klubb Manchester City, med Roberto Mancini på bänken, i FA-cupens tredje omgång.

Hängde med – igen

Därmed tvingade man Premier League-laget till omspel – en match som spelades i kväll.

Och Leicester hängde återigen med målmässigt fram till slutminuterna.

Carlos Tevez gjorde 1–0 till hemmalaget i den 15:e minuten men bara fyra minuter senare kvitterade Leicester på straff.

Kolarov avgjorde

Patrick Viera och Adam Johnson hann dock göra var sitt mål och tog City till halvtidsvila med 3–1-ledning.

Lloyd Dyer reducerade till 2–3 i den 83:e minuten och det såg ut att vara på väg mot nervösa slutminuter.

I 90:e minuten avgjorde dock City genom Aleksandar Kolarov vilket tog City vidare till FA-cupens fjärde omgång.