Dagens namn: Orvar

Stördes av förseningar – Telge vann säkert ändå

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-01-13

Telge toppar damligan i stor stil. Men i går stördes laget av försenade flyg och tåg till Umeå. Det blev seger ändå, men tränaren Benny Johansson är inte helt nöjd:

– Man kan inte alltid vara kanonbra, säger han.

Den krångliga resan verkade sitta i benen på Telge i början av matchen. Bottenlaget Umeå hade till och med ledningen efter den första perioden. Men sedan vaknade Södertäljetjejerna till.

Anförda av 18-åriga Cleo Forsman var ledningen klar redan i halvtid och till slut blev segern lika säker som väntat:

”Inte riktigt på topp”

– Vi gör två dåliga perioder och två okej. Vi fick jobba oss in i matchen, men det märktes att vi inte riktigt var på topp. Vi hade till exempel fler turnovers än Umeå (13–18), och det är ovanligt att vi slänger bort fler bollar än motståndarna, säger Benny Johansson till Länstidningen.