Dagens namn: Tore, Tor

Nära missräkning – United vände mot Brentford

Publicerad 18.22

Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag är under press – men kan andas ut något efter 2–1 mot Brentford.

Manchester United vände ett 0–1-underläge till 2–1-seger hemma mot Brentford och tog en efterlängtad seger i Premier League-fotbollen.

Skadedrabbade Victor Nilsson Lindelöf hoppade in på slutet.

Den krisande storklubben låg under med 0–1 i halvtid sedan Ethan Pinnock gjort mål på tilläggstid i den första halvleken på Old Trafford.

Hemmalaget vände sedan på en kvart i andra efter att Alejandro Garnacho och Rasmus Højlund gjort målen. Segern var Uniteds första på fyra ligamatcher, sedan 3–0 borta mot Southampton för en månad sedan, och tog laget upp på en tionde plats i PL-tabellen.

Svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf hoppade in i 89:e minuten. 30-åringen, som varit lår- och tåskadad, spelade en halvtimme borta mot Slovakien (2–2) i Nations League för drygt en vecka sedan. Säsongsdebuten i United kom borta mot Aston Villa (0–0) bara för två veckor sedan då han hoppade in i halvtid.

Svenske stjärnanfallaren Alexander Isak, som missade Sveriges NL-samling efter en tåfraktur, var tillbaka i Newcastle och spelade hela matchen i förlusten mot Brighton (0–1) på hemmaplanen.