Dagens namn: Bror

Levante klarade oavgjort mot Real Madrid

Publicerad 2017-09-09

Fotboll. Levante bjöd på en rejäl skräll i spanska ligan i fotboll på lördagen. Nykomlingen klarade 1-1 mot Real Madrid på Santiago Bernabéu. Ivi tystade arenan redan i den tolfte minuten men Lucas Vázquez kvitterade före pausen och de flesta trodde nog att Real skulle återställa ordningen i andra halvlek.

Men Levante stod emot och frustrationen spred sig hos de regerande mästarna. I slutminuterna fick Marcelo rött kort.

Real Madrid har inlett säsongen med två raka oavgjorda matcher på hemmaplan. Även Valencia snodde poäng, via 2-2 strax före VM-kvaluppehållet.

Madrids ärkerival Barcelona var långt ifrån att gå på en mina. Stjärnlaget vann derbyt mot Espanyol med 5-0. Lionel Messi gjorde de tre första målen och lämnade sedan över till Gerard Piqué och Luis Suárez. Över 70 000 åskådare såg matchen på Camp Nou.

Barcelona är i tidig serieledning som enda lag på full pott efter tre omgångar.