Dagens namn: Bror

Självmål hjälpte Real Madrid till seger

Publicerad 2017-09-17

Fotboll. Efter två raka kryss vann Real Madrid - utan avstängde Cristiano Ronaldo - igen i La Liga. Det blev 3-1 mot Real Sociedad i San Sebastián, efter att Ronaldos 20-årige ersättare Borja Mayoral inlett målskyttet i 19:e minuten.

Därefter handlade mycket om hemmalagets portugisiske vänsterback Kévin Rodrigues. Först kvitterade han med en volley. Sedan prickade Rodrigues ribban, bara för att jobba hem över hela planen och oturligt styra in Mayorals inspel i eget mål.

I andra halvlek spädde Gareth Bale på ledningen när han kallt chippade in 3-1 för Real Madrid, som förutom avstängde Ronaldo har ett flertal spelare på skadelistan.

Barcelona toppar ligan med maximala 12 poäng och följs närmast av Sevilla (10), Real Sociedad (9) och Madrid-lagen Real och Atlético (båda 8).