Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Se stjärnorna i nya BingoLive-tv

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-02

Svenskaspel.se tar BingoLive till nya nivåer

Den 20 september var det världspremiär för BingoLives tv-sändningar på svenskaspel.se. Och gissa om det blev populärt!

I helgen gästas sändningarna av Susan Lanefelt, Nalle Knutsson och Patrik Arve.

På svenskaspel.se:s BingoLive kan du göra mycket mer än att bara spela Bingo. Förutom Bingospelen finns en mängd annan underhållning.

Lördagen den 20 september skedde den första tv-sändningen. Sändningarna går live från radiostudion i Stockholm och det är Elaine Mooe, Malou Gudmundsson, Anette Östrand och Markus Trautmann som håller Bingospelarna sällskap under sändningarna.

Missade du de första sändningarna behöver du inte misströsta. BingoLive-tv sänds under hela hösten och vintern.

Fredag till söndag mellan 19.00 och 21.00 har du möjlighet att titta på tv-sändningen samtidigt som du håller tummarna för att dina nummer ska dyka upp på Bingobrickorna. Sändningarna visas direkt i anslutning till dina brickor på Bingosajten och är fullspäckade med tävlingar, spännande gäster, musikönskningar och annat smått och gott.

Först radio – nu tv

Sedan februari har svenskaspel.se haft egna radiosändningar, och det är dessa som nu kompletteras med tv. Tv-sändningen fungerar precis som Bingoradion. Största skillnaden är att du nu även får se vad som egentligen händer i radiostudion. Och allt sker självklart live.

Precis som i radiosändningarna är det du som spelare som är med och bestämmer innehållet. Du kan bland annat önska låtar, vilket du gör genom chatten eller per telefon, samt delta i tävlingar.

De populära radiosändningarna fortsätter naturligtvis.

BingoLive-tv ser du fram till den 12 oktober när du spelar Premiärbingo. Spelet är öppet varje dag mellan 17.00 och 21.00. Efter 12 oktober ser du tv-sändningarna i samband med ett nytt spel.

ANNONS