Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

God morgon! Det här hände medan du sov

Uppdaterad 2018-08-27 | Publicerad 2018-04-18

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Barbara Bush död – blev 92 år gammal

USA:s förra presidenthustru Barbara Bush är död efter en längre tids sjukdom. Hon blev 92 år. Bara för några dagar sedan bestämde hon själv att behandlingen skulle avbrytas.
Läs hela artikeln

Två explosioner på kort tid: ”Inget samband”

Först inträffade en explosion i ett flerfamiljshus i Dalhem i Helsingborg. En dryg timme senare small det i en lägenhet i stadens centrala delar. Detonationerna utreds nu som mordförsök och övergrepp i rättssak.
– Vi ser inget samband mellan dem, säger Kenneth Andersson, inre befäl vid polisen.
Läs hela artikeln
Bil kraschade efter polisjakt i hög hastighet

Uppgifter: CIA-chefen har träffat Kim Jong-un

USA:s tillträdande utrikesminister Mike Pompeo träffade Nordkoreas diktator Kim Jong-un så sent som under påsken. Den hemliga resan till Nordkorea avslöjas av Washington Post.
– Vi har haft samtal på väldigt hög nivå, extremt hög nivå, med Nordkorea, sa Donald Trump tidigare under tisdagskvällen.
Läs hela artikeln

Maskerad man försökte bryta sig in hos stjärnan

En maskerad man strök omkring utanför Taylor Swifts hus i lördags. Han försökte bryta sig in hos stjärnan – beväpnad med kniv, ammunition och rep. Polis ser så pass allvarligt på incidenten att de har utfärdat ett besöksförbud på eget initiativ.
Läs hela artikeln
Filips och Fredriks fräcka kupp med jättepenisen

Klubbchefen talar ut om kaoset i Östersund

ÖSTERSUND. Daniel Kindberg är mannen bakom ÖFK:s framgångssaga. Nu sitter han anhållen, på sannolika skäl misstänkt för ekobrott – och klubben är i gungning.
– Klart att det här är omtumlande, säger klubbchef Lars Landin.
Läs hela artikeln
Klubben bekräftade – backade direkt

Ville inte flytta till Hagfors – tvingas bo på Ålandsbåten

Socialtjänsten i Spånga ger hemlöse Björn Mattsson, 54, ett ultimatum. Han ska flytta till en lägenhet i Hagfors eller stå utan hjälp från dem. Det visar sig senare att lägenheten klassas som obeboelig av Migrationsverket på grund av dess råttor, kackerlackor och mögel.
– Man känner sig kränkt, nedvärderad och väldigt nedstämd, säger Björn till Aftonbladet.
Läs hela artikeln

Låt varken nazister eller IS marschera

JONNA SIMA: NMR:s nazistiska ideologi är i sig hets mot folkgrupp. Liknelsen med islamister är inte långsökt. Men tanken att låta mördarsekten IS demonstrera på svenska gator är otänkbar. Lika orimlig borde tanken på marscherande nazister vara.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

ANNONS

Följ ämnen i artikeln