Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Så vann Magnus rekordjackpotten

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-20

Ännu en storvinst på Nian

Bingospelet Nian på svenskaspel.se har fått sin största jackpottvinnare hittills. Söndagen den 19 oktober vann Magnus J hela 464 138 kronor.

Sedan starten den 1 september har Nian fått sin största vinnare. På söndagskvällen vann Bingospelaren Magnus 464 138 kronor. Jakten på potten var i full gång hela helgen och tankarna om vad man skulle vilja göra för vinsten flödade i chatten.

På fredagseftermiddagen, den 17 oktober, var jackpotten uppe i mer än 290 000 och då var Bingospelaren Stefan bara en hårsmån ifrån att ta hem den.

”Lackade svetten i pannan Stefan?” undrade Curt på chatten.

”Har påven en fånig hatt” blev Stefans kommentar till Curt.

”Hualigen vad nära” fortsatte Stefan.

Men potten var envis, till glädje för Magnus J som med nästan en halv miljon kronor i vinst säkerligen kan uppfylla en hel del drömmar.

På måndagsmorgonen, när Nian hade uppehåll, var det full aktivitet på Bingospelet Koi. Bingospelaren Gunilla undrade vem som hade tagit den stora jackpotten på Nian.

Elise, som också var inne och spelade Koi hjälpte, i sann Bingoanda, så klart till att besvara frågan:

”Magnus. Han vann och försvann, svimmade väl av” skrev hon och avslutade med en glad smiley-gubbe.

Så fungerar spelet

Nian är en mönsterbingo. Här gäller det att pricka in rätt rutor, så att 18 rutor bildar mönstret av en nia. På varje bricka är rätt rutor markerade med en annan färg, så du ser enkelt vad som krävs för Bingo.

Jackpotten på Nian startar passande på 9 999 kronor. Och den stiger hela tiden. Jackpotten blir din om du fyller nian och får Bingo inom 44 dragna nummer.

Nian är öppet för spel varje dag med start klockan 14.00. Precis som namnet säger kostar en Bingobricka nio kronor.

Testa Nian redan i dag. Kanske blir du nästa stora vinnare!