Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

De vann musikalresa till London

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-28

Får uppleva populära ”We will rock you”

Genom Aftonbladet.se/bingo och BingoLive på Svenskspel.se får sju lyckliga vinnare uppleva en fartfylld musikal i London. Självklart får de ta med en vän!

Under december månad har fantastiska upplevelser tävlats ut på Aftonbladet.se/bingo och BingoLive på Svenskaspel.se

Genom att öppna julkalendern på Aftonbladet.se/bingo, delta i Helgchansen, (en skraplott som medföljde Aftonbladet) eller tävla i BingoLive-tv har de haft chans att vinna resor till London.

Turen var på deras sida!

Fredagen den 30 januari lyfter planet som ska ta 14 förväntansfulla personer till London. Väl i London får de bland annat uppleva en fartfylld kväll på Dominion Theatre. Den populära musikalen ”We will rock you” står på agendan.

Utspelar sig i framtiden

Musikalen utspelar sig i framtiden där alla lyssnar på exakt samma musik, ser exakt samma filmer och klär sig exakt likadant. Musikinstrument och kompositörer är förbjudna och rockmusik är helt okänt. Men en grupp, som kallar sig The Bohemians tror att det en gång fanns en tid då människor startade egna band och skrev sin egen musik. Enligt legenden finns en gitarr någonstans på planeten. De slår följe med Galileo Figaro för att hitta den.

Musikalen som spelas på Dominon Theatre i London är baserad på 31 av Queens största låtar.

I länkarna till höger kan du läsa mer om vinnarna.

I vinsten ingår: