Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Inga-Lill fick jackpott på Koi

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-22

Vann 24 148 kronor

Inga Lill blev på onsdagsmorgonen den senaste vinnaren på Bingospelet Koi. Klockan 09.42 kammade hon hem 24 148 kronor. Spelet började direkt om med en ny härlig pott på 15 000 kronor.

I morse var det jackpottjakt på Koi. Ett klassiskt Bingospel där det gäller att fylla en vågrät eller en lodrät rad inom nio dragna nummer. Gör du det är det du som tar hem jackpotten. Precis som BIngospelaren Inga-Lill gjorde tidigare idag.

Jackpotten startar alltid på 15 000 kronor, men stiger tills någon lycklig lyckas få Bingo inom nio nummer. Blir det ingen jackpott finns så klart alltid chansen till en radvinst. Då gäller det att få Bingo först av alla deltagare i spelet.

Koi är öppet för spel ett par timmar varje dag. Både på morgon och kväll. Vanligtvis startar spelet klockan 07.00 och håller på till 11.00. På kvällen öppnar spelet igen klockan 22.00. För att säkert veta när spelen startar kan du klicka på fliken Spelschema som ligger till höger, ovanför Bingobrickorna. En bricka kostar tolv kronor.

Testa om det är du som har turen på din sida på Koi i kväll.

För att kunna spela BingoLive på svenskaspel.se eller aftonbladet.se/bingo behöver du ett Spelkonto. Det skaffar du genom att klicka här. Följ instruktionerna och inom ett par minuter är du redo att spela.

Har du redan ett spelkonto kan du spela direkt här på aftonbladet.se/bingo.

ANNONS