Polisen: Tiden är på väg att rinna ut

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-08

Från vänster på bilden: Patrik Säflund, åklagare, Mats Nygårds, spaningsledare, Anders Pettersson, chef för kriminalavdelningen i Dalarna, Sten Sabel, räddningsledare

BORLÄNGE/STOCKHOLM Polisen höll i dag presskonferens på polishuset i Borlänge.

Aftonbladet.se:s David Nannini Nilsson rapporterade direkt.

12.01 Presskonferensen inleds.

– Igår eftermiddag grep vi en man född 1965, hemmahörande i Gästrikland, känd sedan tidigare av polisen. Han greps på Hallandsåsen.

12.03 – Vi har ett fordon som varit synligt på platsen, utifrån det jobbar vi. Vi har ett antal fordon i beslag. Mannen förnekar brott.

12.04 – Vi är intresserade av alla personer eller fordon som rört sig i Stjärnsund under den här lördagen.

12.05 – Vi har fått väldigt många tips, men vi är fortfarande intresserade av tips från människor som rört sig i Stjärnsund under den här tiden.

12.09 – Snart är hela sökområdet genomsökt en gång.

12.11 – Idag ska vi ha sökt igenom det här området. Om vi inte hittat henne någon gång framåt kvällen bedömer vi att vi inte kommer att hitta henne i livet i den här terrängen.

12.13 – Vi har haft enorm uppbackning och det är vi oerhört tacksamma för. Men vi känner någonstans att vi är på väg mot slutet när det gäller att leta i det här tområdet. Finns hon inomhus kan hon finnas i livet, men om hon ligger skadad utomhus är det enligt läkare jag talat med inte stor chans att hon har överlevt.

12.14 – Med räddningstjänst är det ingen idé att söka i vattnet, för om hon finns där är hon död.

12.19 Presskonferensen avslutas.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln