Aftonbladet

Dagens namn: Susanna

BBC-stjärnans första ord efter trippelmordet: ”Är förkrossad”

Publicerad 2024-07-13

John Hunt förlorade sin fru och två barn när ex-svärsonen gick till attack.

Nu berättar BBC-stjärnan om sorgen.

– Jag är förkrossad, säger han.

Carol Hunt, 61 och döttrarna Louise, 25, och Hannah, 28 dödades i en armborstattack i deras hem i Hertfordshire på tisdagen.

Grannarna har lämnat skrämmande vittnesmål om skriken innan det till slut blev tyst i huset.

Ett knappt dygn senare greps 26-åriga Kyle Clifford misstänkt för trippelmord.

Han hade tidigare haft en relation med Louise Hunt som slutade i ett stökigt uppbrott. Och bara dagar innan vansinnesdådet skrev Louise en tweet där hon hyllade kvinnor som har mod bryta upp och lämna destruktiva relationer.

Nu öppnar pappan och maken John Hunt, racingkommentator för BBC, och dottern Amy upp om sorgen och tackar för stödet de fått.

John och Carole Hunt.

Vårdas på sjukhus

”Den katastrof vi upplever går inte att sätta ord på. Vi vill tacka människor för deras vänliga meddelanden och för det stöd vi har fått de senaste dagarna. Dessa har gett oss stor tröst vilket vi är mycket tacksamma för”, säger de i ett uttalande och tillägger:

"Som ni kan förstå är det här en extremt svår tid för oss, och vi behöver tid och utrymme för att ta in det som har hänt och inleda en sorgeprocess”.

Kyle Clifford vårdas på sjukhus med allvarliga skador, enligt Sky News som har bilder på hur förs dit på bår.

Polisen i Hertfordshire uppger att man återfunnit ett armborst, men att man också tror att andra vapen använts i samband med dådet.

Följ ämnen i artikeln