Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Bror

LISTA: De misstänkta

Publicerad 2014-06-30

24-årig kvinna: Häktad misstänkt för mord. Har varit tillsammans med båda de 24-åriga männen. I vintras tog det slut med den frisläppte 24-åringen. Var svartsjuk på hans för­hållande med den 22-åriga kvinnan. Den mordmisstänkta bodde ihop med den andra, nu häktade mannen.  Är tidigare ostraffad. Har erkänt att hon dödade den 22-åriga kvinnan, men nekar till mord.

24-årig man: Häktad misstänkt för skydd­ande av brottsling, på den lägre misstankegraden, skäligen misstänkt. Han bor på samma gård som den mordmisstänkta kvinnan. De har tidigare haft ett förhåll­ande. Enligt hans advokat finns inga konkreta bevis mot mannen, som nekar till brott.

24-årig man: Anhållen inledningsvis, men släpptes i helgen. Misstänkt, på den lägre misstanke­graden, för skyddande av brottsling. Hade ett förhåll­ande med den mördade 22-­ åriga kvinnan som han känt i många år och har tidigare haft ett förhållande med den 24- åriga kvinnan. Är formellt fortfarande misstänkt.

Offret

22-årig kvinna: Vän med den frisläppte 24-årige mannen sedan många år och för en tid sedan inledde de en kärleks­relation. Hittades mördad sent på natten förra onsdagen vid ett stenbrott. Polisen har bekräft­at att hennes kropp var styckad.