Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Vinn fantastisk resa till London

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-16

Upplev staden och musikalen ”We will rock you”

BingoLive-tv på svenskaspel.se bjuder alltid på spännande tävlingar. Helgens sändning är inget undantag. På lördag mellan 19 och 21 kan du vinna en resa till London.

Varje fredag och lördag sänder BingoLive egna radio- och tv-program. Sällskap får du bland annat av Markus Trautmann eller Elaine Mooe.

I varje sändning kan du som lyssnar och tittar önska låtar i direktsändning. Varje program är dessutom späckat med tävlingar. På lördag ligger ett riktigt fint pris i potten – en resa till London.

Musikal med Queen-låtar

Hör du till världens stora skara fans av legendariska Queen? Då ska du inte missa detta tillfälle. Den lycklige vinnaren får en resa för två personer till London. I vinsten ligger även två biljetter till musikalen ”We will rock you” som spelas på Dominon Theatre i London. Och självklart får du flygbiljetter och övernattning på hotell. ”We will rock you” är mycket populär och innehåller 31 av Queens största låtar.

Håll öron och ögon öppna. Någon gång under lördagens tv-sändning tävlas biljetterna ut. För din chans att vinna – knappa in svenskaspel.se på datorn och gå in på BingoLive och spelet Stjärnan mellan 19.00 och 21.00.

ANNONS