Strandsexet kan ge 15 års fängelse

Uppdaterad 2015-05-10 | Publicerad 2015-05-09

Sex on the beach är en känd drink.

Det är också brottet som kan ge ett par i Florida upp till 15 års fängelse.

Kärleksstunden på en allmän strand – framför chockade barnfamiljer – har nämligen fått paret fällda.

Jose Caballero, 40, och Elissa Alvarez, 20, kunde uppenbarligen inte hålla händerna ifrån varandra.

Men när de hade sex på den allmänna badstranden Bradenton Beach bröt de, föga förvånande, mot gällande lag i Florida. Med gott om vittnen, varav flera barnfamiljer, är det inte särskilt konstigt att de nu fällts i domstol.

Särskilt inte som ett av vittnena som var på plats med sina barnbarn fångade allt på film.

– Jag har bott här sedan 1978 och går ofta till stranden, men jag har aldrig sett något liknande, säger kvinnan till lokala tv-stationen Fox Tampa Bay.

Försökte igen

Hon beskriver hur paret efter avslutad akt tog ett svalkande dopp och sedan fullständigt däckade på sin filt. Bara för att senare vakna upp och snart börja vänslas igen.

– Stranden var full av familjer, men de uppträdde som att de var helt ensamma. Alla kollade på dem, men ingen gjorde något. Det var som att folk var chockade, säger kvinnan.

Men någon hade ringt polisen, som hann stoppa de båda innan rond två hade inletts.

Kvinnans inspelning fick viral spridning när den läckte ut förra sommaren, och har vägt tungt i rättegången som avslutats i veckan. Ett vittne berättade i rätten att bland annat ett treårigt barn varit bland de ofrivilliga åskådarna.

Får fängelse

En jury fann paret skyldiga till sexuellt ofredande och de båda kommer att registreras som sexförbrytare, enligt Miami Herald.

Något straff är ännu inte dömt, men maxstraffet för brottet de begått är 15 års fängelse. Allt talar däremot för att Elissa Alvarez får ett mildare straff än sin sexpartner, som fortfarande var villkorligt frigiven från ett drogrelaterat straff. Enligt Miami Herald pekar allt på att han döms till lagens skarpaste straff, 15 års fängelse.