Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Fick jackpott fredagen den 13:e

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-06-13

”Jag svimmade”

Otursdagen blev en turdag för Bingospelaren Maria. Mitt på fredagen den 13 kammade hon hem jackpotten på 123 667 kronor.

– Jag svimmade.

Fredagen den 13 kommer nog i fortsättningen klassas som en turdag. Åtminstone i Bingospelaren Marias liv.

Vid lunchtid kammade hon hem den sjätte jackpotten på Glitterbingo på svenskaspel.se. 123 667 kronor hamnade välkommet på hennes spelkonto.

Maria hade svårt att förstå vad som faktiskt skett.

”Jag svimmade” skriver hon på chatten. ”Helt otroligt. Jag kan inte förstå att det är sant.”

Många Bingospelare gratulerar på chatten. Och de verkar vara överens om att 13 inte är otur för Maria:

”Grattis Maria… fredagen den 13 å allt”, ”Inte otur för dig”, ”Du milde. Grattis” och ”Ha 13 som turnummer” var några av de uppmaningar och lyckönskningar som Maria fick ta del av på chatten.

Sista chansen

Glitterbingo pågår fram till den 15 juni. Nu börjar det med andra ord att närma sig slutet för denna omgång av det populära spelet.

Glitterbingo är en klassisk variant där målet är att få en vågrät rad och för att jackpotten ska utfalla ska man ha Bingo inom nio dragna nummer.

Förutom jackpottjakten pågår det även tävlingar i chatten varje kväll mellan 18.00 och 22.00 där man kan vinna presentkort från Guldfynd.

Spelet som startade den 2 juni har varit en stor succé och har haft hela sex lyckliga jackpottvinnare hittills. Och visst ska väl jackpotten gå ut en gång till!

Missa inte chansen att bli nästa glittriga vinnare.