Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Nytt spel på BingoLive

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-14

Krysset – minst 20 000 i jackpott

Bingospelet Krysset öppnades för först gången i november. Då slog det ut Nian då spelarna fick bestämma i en unik kampanj på svenskaspel.se. Krysset var endast öppet för spel ett par dagar – men nu har det åter slagit upp portarna.

Från den 24 november till den 14 december var det spelarna som bestämde innehållet på BingoLive på svenskaspel.se. Spelarna bestämde bland annat vilka spel som skulle starta och vad de ville tävla om i chatten.

Ett helt nytt spel tog upp kampen i omröstningarna – Krysset. I den andra spelomröstningen ställdes Nian mot Krysset. 59 procent av spelarna röstade på Krysset. Spelet blev riktigt populärt och nu är det öppet dagligen 18.00–01.00.

Krysset är ett mönsterbingo. Här gäller det att pricka in de nio rutor som bildar mönstret av ett kryss. Du ser lätt vilka nummer du ska hålla tummarna för genom att de är markerade med en mörkare färgnyans. När rutorna är ifyllda har du Bingo. Och det gäller att nå hit först av alla spelare i omgången. Fyller du krysset inom 25 dragna nummer tar du dessutom hem jackpotten. Jackpotten startar alltid på 20 000 kronor och en bricka kostar 13 kronor.

Spelkonto

För att kunna spela BingoLive på svenskaspel.se eller aftonbladet.se/bingo behöver du ett Spelkonto. Det kan du skaffa genom att klicka här. Följ de enkla instruktionerna och inom ett par minuter är du redo att testa lyckan på BingoLive. För att skaffa Spelkonto krävs att du är över 18 år och folkbokförd i Sverige.

Har du redan ett Spelkonto kan du spela direkt här på aftonbladet.se/bingo. Skrolla bara lite längre ner på sidan.