Hoppa till innehållAftonbladet

Dagens namn: Helge

Rekord för ”Oj vilken vecka!”

Publicerad 2011-11-17

Tre gånger större än ”Så mycket bättre” på webben

Karin Magnusson, Oisín Cantwell och Lena Mellin.

”Oj vilken vecka!” slår webb tv-rekord.

Det har lockat flest tittare någonsin bland Aftonbladets webb-tv-program – och tre gånger fler än ”Så mycket bättre” på TV4 Play.

– Jag är störtglad, säger programledaren Karin Magnusson.

Robert Laul.

”Oj vilken vecka” har blivit en tv-succé. Det 14:e avsnittet lockade 644 066 tittare på en vecka. Det är fler än något annat program gjort på Aftonbladets sajt.

– Det visar att vi gör något som vi vill göra och som tittarna vill se, säger Karin Magnusson, programledare och debattredaktör på Aftonbladet.

”Tacksamt leda programmet”

Programmet produceras av tv-journalisten Kristoffer Hindhammar och förutom Karin Magnusson deltar samhällschefen Lena Mellin,
nyhetskrönikören Oisín Cantwell och sportjournalisten Robert Laul i tv-programmet.

– Det är tacksamt att vara programledare, det är en sådan skön grupp människor. Du kan sätta vilket ämne som helt i händerna på dem och det blir en bra diskussion, säger Karin Magnusson.

Programmet produceras av tv-journalisten Kristoffer Hindhammar och förutom Karin Magnusson deltar samhällschefen Lena Mellin,
nyhetskrönikören Oisín Cantwell och sportjournalisten Robert Laul i
tv-programmet.

Nyheter nästa säsong

Aftonbladet-profilerna diskuterar det som hänt under nyhetsveckan. Nya avsnitt kommer på torsdagar.

– Målet när vi drog i gång med ”Oj vilken vecka!” var att starta Sveriges största nyhetsprogram på nätet. Vi använder våra egna profiler som kommer från printvärlden, men som fungerar utmärkt i tv. Och vi har märkt att det engagerar tittarna, säger Aftonbladets tv-chef Nicklas Hermansson.

Han lovar att det blir en del nyheter till nästa säsong.

– Det kommer det att bli. Vi tittar på nya spännande lösningar till nästa år. Den som är med oss får se, säger Nicklas Hermansson.

Se nästa avsnitt av succéshowen!