Här hotas han med kofot mot halsen

Publicerad 2014-11-19

Polisen behöver hjälp att hitta rånartrion

Tre maskerade män rånar ett ensamt butiksbiträde på pengar och cigaretter men fångades på film. Nu kan du hjälpa polisen att få fatt på våldsverkarna.

– Vi vill ha in alla iakttagelser.

Klockan fem i nio på kvällen den trettonde november blev Elvis Närbutik på kyrkogatan i Vänersborg utsatt för ett grovt rån. Tre maskerade män tog sig in i butiken och tvingade in butiksbiträdet i ett hörn bakom kassan.

Fick med sig pengar och cigaretter

Trion var beväpnade med hammare och kofot och de gick runt i butiken och plockade på sig varor – både bakom disken och på lagret. Man får med sig pengar från kassan och några limpor cigaretter.

Hotas med kofot mot halsen

När det chockade butiksbiträdet försöker säga emot hotas han med en kofot mot halsen och tre minuter efter intrånget försvinner rånarna ut på Kronogatan. Polisen vänder sig nu till allmänheten för att få tag på männen.

– Han har en så pass udda tröja på sig så tror jag att bara det kommer till allmänhetens kännedom så kan vi nog ringa in de här männen ganska så snabbt, säger Christer Fuxborg på polisen i Västra Götaland.

Har säkrat vissa spår

Polisen har säkrat vissa spår som man just nu följer upp.

– Vi håller på att sammanställer alla uppgifter vi fått in hittills och bearbetar dem, men är som sagt intresserade av alla tips, fortsätter Christer Fuxborg.

Känner du igen männen på filmen eller vet du något om händelsen? Kontakta polisen på 114 14 eller mejla tips@brottscentralen.se.