Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Caroline vann musikalresa till London

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-20

”Jag har gillat musiken sedan jag var liten”

Under december öppnades en ny lucka i julkalendern på aftonbladet.se/bingo. Caroline Lindfors öppnade luckan en dag och vann en fantastisk resa till London.

– Det är helt fantastiskt.

Queen bildades 1970 och kom att bli ett av Storbritanniens inflytelserika och framgångsrika band. I november 1991 avled sångaren Freddie Mercury, men musiken lever kvar. Just nu spelas ”We will rock you” en mäkta populär musikal i London. Den innehåller 31 av Queens största låtar. Caroline Lindfors är en av de lyckliga som får uppleva musikalen på plats i London.

Grattis till Londonresan!

– Tack så jättemycket

Fredagen den 30 januari sätter sig Caroline Lindfors på ett plan med destination London. Genom att svara på en fråga, skriva en slogan och spela Bingo vann hon en resa till London för två personer. I priset ingår bland annat biljetter till musikalen ”We will rock you” på Dominion Theatre och två nätter på hotell.

Och nog blev hon överraskad när Svenska Spel ringde upp henne.

– Jag hade faktiskt glömt bort att jag var med i tävlingen. Jag såg att jag hade ett missat samtal och så ringde samma nummer igen.

Vad är din uppfattning om Queen?

– Jag har gillat dem länge. Eftersom både mamma och pappa gillade dem har jag hört dem i princip hela livet. Freddie Mercury var ju så duktig på att sjunga och jag blir glad när jag hör låtarna.

Har du någon favoritlåt?

– ”The show must go on” är en favorit. Den är mäktig!

Caroline Lindfors älskar London och hade planer på att åka dit igen någon gång under våren. Hon har varit där en gång tidigare och fastnade genast för staden.

– Jag var där med min gymnasieklass. London är fantastiskt eftersom den både finns gammalt och nytt i staden. Dessutom är det bra shopping.

Vem tar du med dig?

– Min syster Malin. Hon lyssnar också på Queen och det var hon som skulle ha följt med senare i vår. Hon blev så klart glad. Kul att resan blir tidigare än planerat.

Förutom shopping och ”We will rock you” ska systrarna försöka se Big Ben och göra ett besök på vaxkabinettet Madame Tussauds.

Nu läser Carolina Lindfors upp sina betyg på Folkhögskola. I framtiden vill hon jobba som journalist eller inom psykvården.

– Jag har drömt om att bli journalist länge. Jag gillar både att skriva och ta bilder. Det finns en journalistutbildning i Sundsvall. Jag hoppas att jag kommer dit.

ANNONS