Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Ny husvagn till familjen Assarsson

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-07

Ann-Louise vann 100 000 kronor

Under politikerveckan i Almedalen har TV4-studion flyttat till Visby. Ann-Louise Assarsson skrapade sin Tv-Triss mitt i händelsernas centrum.

Torsdag 10 juli 2008

I morse skrapade Ann-Louise Assarsson från Dalsjöfors Tv-Triss. Vinsten blev 100 000 kronor.

Ann-Louise Assarsson är 44 år och jobbar som lagerarbetare.

På fritiden gillar hon att vara utomhus. Hon cyklar så ofta hon kan. Hon älskar dessutom att resa. Så för dagens vinst kommer hon helt klart ge sig iväg på en tripp. Och med största sannolikhet får hennes man och de två barnen följa med. Önskemålet är Egypten eller Thailand.

Blir det pengar kvar efter resan är det en ny husvagn som står på tur.

Onsdag 9 juli 2008

I dag var det Lars-Erik Hanssons tur att skrapa Tv-Triss. Precis som alla andra vinnare denna vecka gör han det i direktsändning i TV4:s tillfälliga studio i på Gotland.

Hela 300 000 kronor får Lars-Erik Hansson med sig hem till Brämhult. För vinsten ska han bland annat åka och hälsa på sin son som bor i USA. Lars-Erik vill då definitivt inte missa ett besök på paradisön Hawaii.

Lars-Erik Hansson är 64 år. Tidigare var han egen företagare och jobbade med returpapper. Han är mycket sportintresserad och spelar gärna golf. Han har dessutom varit ordförande i olika idrottsföreningar.

Tisdag 8 juli 2008

För ett par timar sedan vann Janet Blomberg50 000 kronor på Tv-Triss.

Janet Blomberg är 54 år och kommer från Sölvesborg. Hon är administratör på ett anläggningsföretag.

Hennes största intresse är körsång och självfallet är hon medlem i en kör. Hon tycker även om att träna och gillar att laga mat.

För vinsten vill hon anordna en fest. Hon skulle även vilja ta med sig närmaste vännerna på en resa till Danmark.

Måndag 7 juli 2008

I morse vann Maria Rosén, 28, från Kinna 50 000 kronor på Tv-Triss.

Hennes största intresse är fotografering och redigering av digitala bilder. För vinsten ska hon först och främst köpa en mer avancerad digitalkamera, så att hon kan fortsätta ta bra bilder. Bästa bilden är hittills på hennes pojkväs bil.

Maria Rosén jobbar som innesäljare hos en möbelgrossist. Vinstpengarna kommer även att komma till nytta under sommarens semester.