Fina fisken på grillen
Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-02
Tv-kocken: Snabbt, gott och nyttigt
Lägg på ett kol – och fixa fina fisken.
Så ror du hem middagen vid grillen ikväll.
Nu väntar solsäkra dagar och grilldoften kommer att ligga tät över Sverige. För tv-kocken Sara Begner är grillning vardagslyx.
–?Att grilla fisk är snabbt, gott och nyttigt. I min familj är fisk lika populärt som kött på grillen, säger hon samtidigt som hon trär laxfilé på spett till kvällens middag.
–?Gör roliga såser och tillbehör. Fisk går snabbare att grilla och drar lättare åt sig smak än kött. Dessutom är det svårt att misslyckas med fisk på grillen, säger Sara Begner.
En halvtimme senare har hon svängt ihop en komplett grillmiddag med lax, het yoghurtsås, rostat bröd och sallad.