Populäraste kokböckerna
Detta är en kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik.
Uppdaterad 2017-10-06 | Publicerad 2009-08-27
Topplista: Hitta rätt i kokboksdjungeln
I Sverige kommer det i genomsnitt ut en ny kokbok om dagen. Vilken ska man välja? Det här är de populäraste just nu. Böcker om LCHF och GI–dieterna står högt i kurs.
1) Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-Kokbok
Av: Annika Dahlqvist, Maria Höglund, Optimal Förlag 2009
2) Surdegsbröd : Recept och tips från en hemmabagare
Av: Martin Johansson, Natur & Kultur 2009.
3) A Piece of Cake
Av: Leila Lindholm, Natur & Kultur 2008.
4) Ät fet mat! - bli frisk och smal med LCHF - KOKBOKEN
Av: Lars-Erik Litsfeldt, Optimal Förlag 2009.
5) Vår kokbok av Coop provkök
Norstedts 2009.
7) Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare
Av: Sten Sture Skaldeman, Prisma 2009.
8) GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala
Av: Sten Sture Skaldeman Prisma 2007.
9) Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater
Av: Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson, Ica Bokförlag 2006.
10) Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
Av: Per Morberg, Bonnier Fakta 2009.
(Källa: www.bokus.com )