GÖTEBORG. Festande med Guns N’ Roses-gitarristen Slash.

Tre veckor på spektakulärt lyxhotell på Bahamas.

Det har gjort Erik Adielsson gott.

Han tog tre segrar på sin första V75 för året.

Erik Adielsson vann V75-ligan 2009. Han säkrade titeln i årets sista omgång vid V75-finalerna på Solvalla på annandag jul.

Det blev ändå ingen seger i årets största och mest prestigefyllda kuskmatch V75-Mästaren.

Hela året kämpar kuskarna och de 15 segerrikaste gör upp om slutsegern i ett lopp.

”Klart jag ville vinna”

Jorma Kontio vann med Access Tooma, Erik Adielsson slutade femma med Katjing.

– Klart att jag ville vinna loppet. Jag vinner ändå hellre V75-ligan än V75-Mästaren, säger Erik Adielsson.

Totalt blev det tre segrar för stjärnkusken på V75 på Åby. Adielsson vann i sitt allra första V75-lopp för året med Manhattan D.K..

Sedan blev det också en dubbel Erik i Dagens Dubbel med Houston Star och Lord of Makkegård.