Tipssuccén fortsätter: Elva av elva spel inne

Publicerad 2013-10-17

Sportbladet Shows dundersvit håller i sig: ”Måste våga för att vinna”

Sportbladet Shows ”Spelpotten” bara växer och växer. I går satte Johan Garpenlöv sitt spel och panelen har nu prickat in osannolika elva av elva spel i programmet.

Här räddar Leksands Patrik Hersley Sportbladet Shows supersvit.

Hans 2–2-mål innebär att experterna i Sportbladets succéprogram satt elva av elva speltips.

– Man måste våga för att vinna, sa Johan Garpenlöv i gårdagens program.

I tisdags skrev Sportbladet Spel om tipssuccén i Sportbladet Show.

Då hade experterna i programmet satt nio av nio spel i ”Spelpotten”.

– Det är häftigt. Vi har en bra blandning av kunskap, tajming och flyt. Även aktiva tittare tipsar oss om olika spel under sändningen, sa Tomas Ros, en av programledarna för Sportbladet Show, då.

Och han ”lovade” att tipssviten skulle hålla i sig – i minst en vecka till. Och Sportbladets hockeyexpert är på god väg att få rätt.

Satte 300 kronor

Både tisdagen och onsdagens spel sattes i programmet. Nu är sviten uppe i elva av elva spel som gått in.

Men, det var nära att sviten sprack i går.

Tomas Ros sidekick Johan Garpenlöv satsade 300 kronor på ett kryss i SHL-matchen mellan AIK–Leksand, vid ställningen 1–0 till ”Gnaget”.

När bara 57 sekunder hade spelats av den tredje perioden så utökade AIK till 2–0 genom Björn Melin.

Men Leksand gav sig inte. 2,07 in i perioden reducerade Gabriel Karlsson.

Tog ut målvakten

När en minut och 55 sekunder återstod av den tredje perioden fastställde Leksands-backen Patrik Hersley resultatet till 2–2 efter tre spelade perioder. Då hade Leksand även tagit ut målvakten.