Dagens namn: Hans, Hampus

Geniala kupongen: spelade bara på X

Publicerad 2014-01-29

Stockholmaren vann nästan 400 000 kronor efter galen målfest och ett antal ramträffar i FA-cupen

Sergio Agüero gjorde tre mål i Manchester Citys 4–2-seger mot Watford. En bidragande orsak till att svenskens spelkupong gick in.

Fyra mål på 30 minuter – och ett galet spel.

Det fick stockholmaren i 40-årsåldern att vinna nästan 400 000 kronor.

Spelet: kryss på sex av sex fotbollsmatcher.

Här är svenskens vinnande spelkupong.

Stockholmaren i 40-årsåldern satte sitt makalösa spel.

Men det var mycket som talade för att hela spelkupongen skulle bli värd exakt noll kronor.

Vi tar det från början.

I lördags knåpade mannen ihop sitt spel. Det blev en fotbollskupong med sex matcher från engelska FA-cupen.

Han valde trevägshandikapp och spelade på kryss i alla sex matcherna.

Insatsen var blygsamma 65 kronor och fick över 6 000 gånger pengarna för spelet.

Gjorde fyra mål en halvtimme

På lördagen var det mycket nära att hans spel gick förlorat.

I FA-cupmötet mellan Manchester City–Watford hade stockholmaren X (0–2).

Efter 60 minuters spel på Etihad Stadium hade Championship-laget Watford ledningen med 0–2 vilket innebar att i spelets värld stod det 0–4.

Men, City öste på och gav inte upp. Laget gjorde tre mål i matchen innan 90 minuter var slaget. På tilläggstid kom sedan det fjärde målet genom Sergio Agüero, hans tredje för dagen.

Träffade virket

Fem av sex matcher på spelkupongen var inne. Nu återstod bara mötet mellan Chelsea–Stoke. Spelet: X (0–1).

Hemmalaget Chelsea vann med 1–0, vilket gjorde att spelet gick in. Chelsea hade dock flera ramträffar under matchens gång, och var nära att göra både två och tre mål framåt.

Vinsten för stockholmaren blev nästan 400 000 kronor.

– Ett helt otroligt spel och säkerligen en helt otrolig upplevelse att genomlida Chelseas match på söndagen i vetskap om att en uddamålsseger för Londonlaget skulle innebära närmare 400 000 kronor, säger Jonas Nilsson, presschef på Unibet, där spelet gjordes.

Ovan till höger kan du se den vinnande spelkupongen.