35-åring tog hem storvinst efter Dortmunds osannolika vändning: ”Smart spelat”

Borussia Dortmund vände 1–2 till 3–2 på två minuter i går kväll.

En spelare vann 58 000 kronor på den galna vändningen.

– Väldigt vaket och smart spelat, säger Urban Aheinen på Nordicbet.

Efter 0–0 i första mötet var Borussia Dortmund storfavorit att på hemmaplan slå ut Malaga i kvartsfinalen i Champions League.

Men det blev tuffare och mer dramatiskt än vad de flesta experter kunde förutspå.

För en 35-årig finsk spelare blev matchen rena rama guldgruvan.

När matchen stod 1–1 i den andra halvleken gick spelaren in på sitt spelkonto hos Nordicbet. Han satsade 1 250 euro, 10 439 kronor, på att Malaga skulle göra matchens tredje mål.

Första spelet gick in

I matchminut 82 gick spelet in efter Eliseus ledningsmål.

Vinsten för den finske spelaren: 7 500 euro, 62 637 kronor.

För att Dortmund skulle ta sig vidare krävdes två mål.

I minut 91 kvitterade Marco Reus till 2–2. Då passade den finske spelaren att gå in på sitt spelkonto igen.

Vann över 120 000 kronor

Den här gången satsade han 1 000 euro, 8 351 kronor på att Dortmund skulle göra minst ett mål till och vinna matchen.

I matchminut 93 gick även det spelet in, då Dortmunds mittback Felipe Santana fastställde slutresultatet till 3–2.

Vinsten på spel nummer 2: 7 000 euro, 58 461 kronor.

Totalt kammade spelaren hem 121 098 kronor på sina spel.

– Väldigt vaket och smart spelat av kunden. Han är medveten om vad som krävs och spelar på det, sen gäller det att ha lite matjord i fickorna också, säger Urban Aheinen på spelbolaget Nordicbet.