Vann 2 miljoner – på allsvenska målfesten

IFK Norrköpings spelare jublar efter ett av målen i 5–1-seger mot Sundsvall.

Norrköping körde över Sundsvall med 5–1 i jakten på allsvenskt guld.

Högst jublades det troligen i Malmö och Vara – där flera spelare fick dela på drygt 2,2 miljoner efter att deras spel på Bomben gick in.

– Det är inte ofta Bombenoddset kliver över miljongränsen så det imponerar, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson till Sportbladet Spel.

I helgen tätnade kampen om SM-guldet när IFK Norrköping fortsatte sitt segertåg.

Laget fullkomligen pulverisade stackars Sundsvall med hela 5–1, där fyra av målen kom inom knappa kvarten i mitten av andra halvleken.

Matchen fanns med på två bolagsspel på Bomben – vilket gav otroliga 1 128 574 kronor till vardera gäng.

Totalt uppgick vinsten 2 257 148 kronor på en insats av 1 800 kronor per kupong.

Massor av mål

På kupongen i övrigt fanns Barcelonas storvinst, 4–1, hemma mot Levante och FK Göteborg-Hammarby, där guldjagande ”Blåvitt” till slut lyckades peta in en boll mot ett blekt Hammarby.

Spelet avslutades med Napolis målexplosion mot Lazio i Serie A. Där vann napolitanarna med 5–0 efter att ha lagt i en högre växel efter paus, fyra av målen kom i andra halvlek.

– Att Barcelona slår Levante med 4-1 är ingen skräll. Nej, kupongrensarna var kombinationen av ett mål i Göteborg samt hela fem gjorda av hemmalagen Norrköping och Napoli, säger Pierre Jonsson.