16 kronor blev storvinst – tack vare galen match

Publicerad 2011-05-12

Mauro Boselli gjorde 2–1 i matchminut 97 – frälste Europatippare

Galen seger Genoas Antonio Floro Flores jublar efter ledningsmålet i i derbyt hemma på Luigi Ferraris mot Sampdoria. I minut 97 gjorde argentinaren Mauro Boselli segermålet för hemmalaget, med matchens sista spark.

Elva rätt och klockan passerade halv elva på söndagskvällen.

Då sa det pang gånger två och en spelare i Eskilstuna vann nästan en miljon kronor på Europatipset.

Insatsen: 16 kronor.

Strax efter lunch gick spelaren till butiken Quick på Kriebsensgatan i Eskilstuna.

Han eller hon lämnade in sitt spel på Europatipset för 16 kronor – utan spelkort.

När lunch hade blivit kväll så satt spelaren med elva rätt på sin kupong.

Hade singelettor

Två matcher återstod.

Genuaderbyt i serie A mellan Genoa–Sampdoria med avspark 20.45 och toppmötet i franska Ligue 1 mellan Lyon–Marseille klockan 21.00. Spelaren hade en enkel etta på båda matcherna.

Ju längre matcherna fortskred desto mer lutade det åt att spelaren fick nöja sig med sina elva rätt. Sedan sa det bara pang – gånger två – nästan samtidigt, trots att matcherna startade med en kvarts mellanrum.

Stor dramatik i derbyt

Först gjorde Lyons mittback Chris 3–2 i matchminut 84 på Stade de Gerland.

I ”Derby della Lanterna” i Genua var spänningen olidlig. Genoas Giandomenico Mesto hade fått syna domarens röda kort efter två varningar när matchen gick in på övertid. I matchens sista spark gjorde så argentinaren Mauro Boselli 2–1 för Genoa, i minut 97.

Spelaren från Eskilstuna kunde räkna in sina 13 rätt och en vinst på 870 000 kronor.