Match 1–7 Premier League, match 8–13 League Championship.

Varje dag får ni Dagens säkra, Dagens drag, Dagens avslag, omröstningar och exklusiva tips.

19:e maj.

År 2013.

Det var sista matchen vid rodret för Sir Alex Ferguson.

Efter 1 500 matcher som tränare för Manchester United.

Därefter har klubben i tur och ordning avverkat: David Moyes, Ryan Giggs (interim), Louis van Gaal – och nu även José Mourinho, som fick sparken efter 1–3-förlusten mot ärkerivalen Liverpool.

Ny på posten?

Ole Gunnar Solskjaer.

Inget långvarigt projekt, utan han har plockats in för att lyfta upp humöret.

Har ju tidigare tränat Cardiff i Premier League, utan någon som helst framgång.

Spelare, fans och folk runtomkring Wales-klubben, har beskrivit ”OGS” som: ”en riktigt trevlig människa, men en helt värdelös tränare”.

Solskjaer lär börja med att ta in Paul Pogba från frysboxen.

1) Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus Manchester City 1 Crystal Palace Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
M: Åkte på säsongens första förlust mot Chelsea, men ­studsade snabbt tillbaka. Agüero/De Bruyne troligen tillbaka i startelvan nu. Etta.
4–0 b West Ham
3–1 h Bournemouth
2–1 b Watford
0–2 b Chelsea
3–1 h Everton
C: Saknade tongivande Will Zaha senast (väntas kunna göra comeback). Mittfältaren Luka Milivojevic avgjorde från distans. Får svårt.
0–0 b Man United
2–0 h Burnley
1–3 b Brighton
2–3 b West Ham
1–0 h Leicester
2) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Chelsea 1 Leicester Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
C: Det blev lite darrigt efter ­Brightons reducering men kunde ”stänga igen”. ­Viktige Eden Hazard ­haltade av. Är osäker till spel. Testas sent.
1–3 b Tottenham
2–0 h Fulham
1–2 b Wolverhampton
2–0 h Man City
2–1 b Brighton
L: Hade anfallaren Jamie Vardy tillbaka senast. Han var också den enda som skapade något framåt. Vikande formkurva. Svårlöst uppgift.
1–1 b Brighton
2–0 h Watford
1–1 b Fulham
0–2 h Tottenham
0–1 b Crystal Palace
3) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Cardiff 2 Manchester United Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
C: Hittade två sena reduceringsmål senast. Innan det? Snudd på utspelat. Joe Bennett klev av skadad och är osäker till spel.
0–1 b Everton
2–1 h Wolverhampt.
1–3 b West Ham
1–0 h Southampton
2–3 b Watford
M: Inte haft mycket till spelglädje under José Mourinho – han har nu fått lämna skutan. Ny tränare: Ole Gunnar Solskjaer. Kör x2.
0–0 h Crystal Palace
2–2 b Southampton
2–2 h Arsenal
4–1 h Fulham
1–3 b Liverpool
4) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Bournemouth 1 Brighton Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
Bo: Ägde en hel del boll senast och spenderade mycket tid på Wolves planhalva – men blev ändå lottlöst. Skade­läget inte optimalt. Etta.
1–2 h Arsenal
1–3 b Man City
2–1 h Huddersfield
0–4 h Liverpool
0–2 b Wolverhampton
Br: Lyckades forcera in en reducering senast, men kom inte ­närmare än så. Blekt mot Burnley (riktigt blekt). Saknar Shane Duffy.
1–1 h Leicester
2–1 b Huddersfield
3–1 h Crystal Palace
0–1 b Burnley
1–2 h Chelsea
5) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Huddersfield 2 Southampton Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
H: Huddersfield har börjat göra sig förtjänt av en seger. 10–1 i hörnor, 15–7 i avslut samt 74–26 % boll­innehav senast. Måste streckas.
2–0 b Wolverhampton
1–2 h Brighton
1–2 b Bournemouth
0–1 b Arsenal
0–1 h Newcastle
S: Skrällvarnade vi för senast – mot ett defensivt sargat Arsenal. Första segern efter tränarbytet. Risk att marknaden överreagerar nu.
2–3 b Fulham
2–2 h Man United
0–1 b Cardiff
3–2 h Arsenal
6) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Newcastle 1 Fulham Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
N: Verkar vara bättre anpassat för att ligga lågt och gå på ­kontring. Hade bara bollen 26 % av tiden senast. Har frågetecken för Kenedy.
2–1 b Burnley
0–3 h West Ham
1–1 b Everton
1–2 h Wolverhampton
1–0 b Huddersfield
F: Missade ett flertal fina chanser i första halvlek senast – samtidigt som West Ham gjorde mål på sina. Då gick luften ur. Om råd: 1x2.
3–2 h Southampton
1–4 b Man United
0–2 h West Ham
7) Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus West Ham 1 Watford Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
We: Får klara sig utan viktige anfallaren Marko Arnautovic i en ­månad. Avbräck. Även om andra spelare gick fram och ”målade” senast.
0–4 h Man City
3–0 b Newcastle
3–1 h Cardiff
3–2 h Crystal Palace
2–0 b Fulham
Wa: Gjorde det onödigt spännande senast. Dominerade fullständigt första 70 minuterna och ­hade 3–0. Pigg insats mot Everton också.
0–3 h Liverpool
0–2 b Leicester
1–2 h Man City
2–2 b Everton
3–2 h Cardiff
8) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Blackburn 2 Norwich Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
B: Blackburn har tagit poäng i 33 av sina 34 senaste hemma­matcher. Tappade en 2-0-ledning i svårspelade förhållanden senast.
1–4 b Preston
1–3 b Wigan
4–2 h Sheffield W
1–1 b Middlesbrough
2–2 h Birmingham
N: Det känns som Norwich kommer allt närmare en förlust. Keepern Tim Krul var lagets bäste spelare senast. Svårt på Ewood Park.
4–1 b Swansea
0–0 b Hull
3–1 h Rotherham
3–2 h Bolton
2–2 b Bristol City
9) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Ipswich 2 Sheffield United Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
I: Efterlängtad seger senast. Hade lite flyt. Skottet styrdes in (det var för övrigt lagets enda avslut på mål). Är inte golvat. Om råd: 1x2.
1–2 h West Bromwich
2–3 h Bristol City
0–2 b Nottingham
0–2 b Stoke
1–0 h Wigan
S: Hade god kontroll första 40 minuterna senast men då kom WBA:s kvitteringsmål
och matchen ändrade karaktär. I första hand: x2.
2–2 b Rotherham
3–2 b Brentford
0–1 h Leeds
2–0 b Reading
10) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Nottingham 1 Queens PR Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
N: Har mittbacksbekymmer. Både Michael Dawson och Danny Fox är osäkra till spel. Närmast segern mot Derby (ramträff). Bra etta.
2–0 b Hull
5–5 b Aston Villa
2–0 h Ipswich
0–1 h Preston
0–0 b Derby
Q: Var till stora delar det bättre laget senast – framförallt i första halvlek. Har nytt frågetecken för Joel Lynch. Jobbigt på City Ground.
2–2 b Stoke
2–3 h Hull
1–2 b Leeds
2–1 h Middlesbrough
11) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Reading 2 Middlesbrough Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
R: Kunde punkterat matchen i första halvlek (1–0). Blev sedan alltför passivt efter paus. Straffade sig. Jagar efter ny tränare. Gardera.
0–0 b Wigan
0–1 b Leeds
2–2 h Stoke
0–2 h Sheffield U
1–1 b Rotherham
M: Kvitterade när QPR bara hade tio spelare på planen. Blev tillbakapressat hela första halvlek. Utslaget av Burton i Ligacupen. 1x2.
2–1 b Brentford
1–1 b Preston
0–3 h Aston Villa
1–1 h Blackburn
1–2 b QPR
12) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Rotherham 2 West Bromwich Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
R: Var steget efter hela första halvlek senast. Tur att man bara låg under med 1–0. Rejäl uppryckning efter paus. Kvitterade sent. Rättvist.
2–2 h Sheffield U
2–2 h QPR
1–3 b Norwich
2–2 b Sheffield W
1–1 h Reading
W: Hamnade i underläge i toppmötet mot Sheffield United senast. Kvitterade i 40:e minuten – på sin ­första målchans. Sylvasst.
2–1 b Ipswich
2–1 b Swansea
1–1 h Brentford
2–2 h Aston Villa
2–1 b Sheffield U
13) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Wigan 1 Birmingham Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
W: Var överlag en riktigt dålig ­fotbollsmatch senast. Rena sömnpillret. ­Wigan kom inte närmare än en ramträff.  Alltid bättre på hemmaplan.
0–0 h Reading
3–1 h Blackburn
1–1 b Bolton
0–1 h Derby
0–1 b Ipswich
B: Det var rejält svårspelat senast (stormvindar och ihållande regn). Reducerade på straff i 78:e och kvitterade bara minuten senare!
2–4 b Aston Villa
2–0 b Millwall