Dagens namn: Bror

Soran snuvades på miljonvinst – i sista sekunden

Publicerad 2012-11-26

Komikern nära 13 rätt på Stryktipset: ”Känslan är att spelarna borde gå ihop och ge mig en miljon”

Komikern Soran Ismail, 24, var bara sekunder från att bli miljonär på Stryktipset i lördags.

I den 96:e matchminuten snuvades han på 13 rätt och en miljon kronor.

”Skadeglad? Varsågod: hade fått 13 rätt och därmed 1 miljon igår om inte Bolton kvitterat i 96e (!) minuten”, skriver han på Twitter.

Boltons David N'Gog kvitterade i matchminut 96.

Att Soran Ismail är en stor fotbollsfantast är ingen hemlighet.

Han har deltagit i flera framträdanden i fotbollssammanhang, senast under Fotbollsgalan.

Under VM i Sydafrika 2010 åkte han världen runt för att känna på stämningen i VM-länderna för TV4:s räkning. Han gjorde det iförd favoritlaget Liverpools röda matchtröja.

Hade en etta

Ironiskt nog var det en före detta Liverpool-spelare som snuvade honom på miljonvinsten på Stryktipset.

I match nummer sju på helgens Stryktipskupong hade Soran Ismail en etta i matchen mellan Brighton och Bolton. Brighton hade ledningen med 1–0, efter ett mål av Bruno i 54:e matchminuten.

Soran Ismail satt med en spelkupong med 13 rätt och en miljon kronor i vinst – just då.

Sedan hände allt på en gång.

Missade straff

Brighton hade två stycken ramträffar och missade dessutom en straff. I matchminut 96 kvitterade Bolton, med matchens sista spark.

Kvitteringen gjordes av den före detta Liverpool-anfallaren David N'Gog och Soran Ismails miljonvinst gick upp i rök.

”Skadeglad? Varsågod: hade fått 13 rätt och därmed 1miljon igår om inte Bolton kvitterat i 96e (!) minuten”, skriver Soran Ismail på sin Twitter och fortsätter:

”Såklart Ngog också. Domaren blåste inte ens igång matchen efteråt. Sista sparken. Brighton missade dessutom straff och hade två ribbträffar. Känslan är att spelarna borde gå ihop och ge mig en miljon, så går vi vidare sen”.

Sportbladet Spel har varit i kontakt med Soran Ismail för ytterligare kommentarer. Han hänvisar dock till sina uttalanden på Twitter.