Matcher i damallsvenskan, division 1 norra, division 2 Norrland, division 2 norra Götaland, division 2 norra Svealand, division 2 södra Svealand, division 2 västra Götaland, division 2 östra Götaland.

Jackpott på 1,5 miljoner kronor.

Ladda ner tidningssidan med system, tabeller och mer analys längst ner.

1) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Djurgården 1 Kif Örebro Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus
D: Mötte ett formsvagt K/Göteborg senast. Fick 1–0 till skänks (billig straff). Höll turligt nollan. Sund etta.
1–2 b Limhamn/B.
1–4 b Vittsjö
1–0 h Eskilstuna U
2–0 b Hammarby
2–0 h K/Göteborg
K: Har det fortsatt motigt. Hade någon bra chans senast, men inte mycket mer. 1–6 i avslut på mål. Etta?
1–4 h Linköping
1–3 b Kvarnsveden
2–2 b Rosengård
0–0 h Vittsjö
0–2 b Limhamn/B.

2) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus IFK Luleå 1 Nyköping Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
I: Felfritt mot Vasalund. Jätteblekt senast. Nya frågetecken för Islam Burman och Keaton Isaksson. Ändå: etta.
1–2 b Brage
0–0 h Västerås SK
1–2 b Umeå
2–0 h Vasalund
2–3 b Assyriska
N: Kastade bort poäng senast – igen. Drog på sig två straffar. Snubblade på nytt bort en tvåmålsledning. Etta?
1–3 h Vasalund
0–1 h Arameiska-Syr.
3–3 h Enskede
0–1 b Carlstad United
3–3 b Sandviken

3) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Timrå 1 Skellefteå Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
T: Har inte spelat sin bästa fotboll på sistone och fick nöja sig med 1–1 mot ett formsvagt Östersund. 1x.
1–0 b Morön
1–1 h Piteå
0–2 b Anundsjö
3–0 h Bollnäs
1–1 b IFK Östersund
S: Fick spela större delen av andra halvlek med en man mer senast. Litet frågetecken för Raymond Ddungu.
2–1 b Anundsjö
2–2 h Bollnäs
2–1 b IFK Östersund
1–1 h Hudiksvall
5–2 h Gällivare/M.

4) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Täfteå 1 Anundsjö Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
T: Gjorde lite som man ville senast. 5–0 redan efter 44 minuter. Nytt frågetecken för Joar Berntsson. 1x.
1–3 h Valbo
0–0 b Söderhamn
1–2 h Boden
0–0 b Gällivare/M.
5–2 b Morön
A: Hade sex spelare borta av olika anledningar senast. Nyförvärven blir klara först efter uppehållet. Etta?
1–2 h Skellefteå
0–6 b Härnösand
2–0 h IFK Timrå
1–1 b Valbo
1–1 h Söderhamn

5) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Lidköping 1 Skoftebyn Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus
L: Pressat tabelläge och det såg länge krampaktigt ut i sexpoängsmatchen mot Lerum. ”Streckmöte” nu igen!
0–3 h Uddevalla
1–4 b Grebbestad
1–1 h FBK Karlstad
1–3 b Vänersborgs IF
3–1 h Lerum
S: Närmast segern mot Vänersborg. Saknar spelare sedan tidigare. Har nu tre kuggar avstängda. Gardera.
1–1 h Trollhättan
1–3 b Uddevalla
0–1 h Grebbestad
0–2 b FBK Karlstad
1–1 h Vänersborgs IF

6) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Håbo 2 Karlberg Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
H: Släpper till för mycket chanser. Borde tagit ledningen senast. Danilo Al Saed brände ett friläge innan paus.
0–2 b Eskilstuna City
2–2 h Strömsberg
0–3 b Karlslund
5–3 h Norrtälje
0–1 b Lidingö
K: Hade Sitapha Ndure tillbaka senast. Var det bättre laget. Gutes kvittering föregicks av hands. Vettig chans.
2–2 h Norrtälje
1–3 b Lidingö
2–1 h Skiljebo
1–1 h Gute

7) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Boo 1 Örebro Syrianska Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
B: Flera stora förluster på sistone. Var minst lika bra första 30 minuterna senast – 0–1 kom sent på straff. 1x?
0–6 b Örebro Syr.
1–1 h Värmbol
1–2 h Arameriska-Syr.
0–4 b Värmdö
0–5 h Linköping City
Ö: Sviten sprack näst senast, efter klen insats. Saknar avstängde Basel Gorgis. Möter ett mer utvilat Boo. Kör 1x.
2–1 b Motala
6–0 h Boo
2–2 h Sylvia
1–3 b Värmbol
0–2 h Värmdö

8) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Värmbol 1 Huddinge Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus
V: Gjorde inte sin bästa match senast – men spenderade mycket tid på offensiv planhalva. Tar revansch?
1–1 b Värmdö
0–1 h Linköping City
1–1 b Boo
3–1 h Örebro Syr.
2–4 b Rynninge
H: Idéfattigt och uddlöst framåt – virrigt och ihåligt brakåt. Ingen bra kombo om man vill vinna matcher. Etta.
0–0 h Södertälje
1–2 b Haninge
3–3 h Assyriska
0–0 b Kumla
1–3 h Motala

9) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Södertälje 2 Värmdö Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
S: Bra insats hemma mot serieledande Linköping – föll på en straff. Skapade en hel del senast. Ineffektivt.
4–6 h Värmbol
0–0 b Huddinge
1–1 b Haninge
0–0 b Assyriska
V: Hade marginalerna med sig senast. Räddades av stolpen i andra halvlek (där Örebro S var bättre). 1–2.
1–0 h Motala
2–4 b Sylvia
2–3 b Linköping City
4–0 h Boo

10) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Torslanda 1 Sävedalen Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
T: Släppte till mycket chanser senast – Hittarp vann välförtjänt. Slog topplaget Tvååker innan dess. 1x.
0–1 b Vinberg
3–2 h Assyriska Tura.
2–2 b Halmia
2–0 h Tvååker
2–3 b Hittarp
S: Toppar fortfarande tabellen, men inte glänst på sistone. Behövde en straff för att få hål på Höganäs senast.
4–0 h Lindome
0–0 b Ullared
1–2 h Tenhult
1–0 b Dalstorp
2–0 h Höganäs

11) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Höganäs 2 Tenhult Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
H: Höll länge jämna steg med serieledande Sävedalen senast. Drog på sig straff. Kastriot Sogojeva avstängd.
0–5 b Halmia
2–1 h Tvååker
0–2 b Hittarp
0–2 h Varberg
0–2 b Sävedalen
T: Ser bättre och bättre ut, efter en tveksam säsongsinledning. Var hänsynslöst i första halvlek senast. Skräll?
1–0 b Hittarp
1–0 h Varberg
2–1 b Sävedalen
1–3 h Ullared
4–2 h Lindome

12) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus IFK Malmö 2 Hässleholms IF Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
I: Verkar trivas som bäst mot topplagen (tagit poäng av Berga och Prespa). Har nu Baris Hümmet avstängd.
0–4 b Kvarnby
1–1 h Berga
0–4 b Räppe
1–2 h Asarum
1–1 b Prespa Birlik
H: Visade återigen prov på enorm segervilja senast. Forcerade in två mål på stopptid i andra halvlek. Öppet.
1–3 b Prespa Birlik
1–5 h Torns IF
2–2 h Österlen
3–1 b Lindsdal
2–1 h Vimmerby

13) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Kvarnby 1 Asarum Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
K: Mötte ett riktigt bra IFK Berga senast. Det gick helt enkelt lite för fort. Mer beskedligt motstånd väntar nu.
4–0 h IFK Malmö
0–2 b Lunds BK
2–1 h IFK Hässleholm
1–4 b Österlen
0–3 b Berga
A: Drog längsta stickan i en chansrik drabbning senast. Anton Johnsson var helt ostoppbar (gjorde alla tre målen).
0–1 h Lindsdal
2–2 b Vimmerby