Carolina-Toronto 3-2 (0-1, 0-1, 2-0, 1-0)

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-12-19

Första perioden: 0-1 (17.50) Boyd Devereaux 6 (Tomas Kaberle, Chad Kilger).

Andra perioden: 0-2 (18.24) Tomas Kaberle 6 (-), spel 5 mot 4.

Tredje perioden:1-2 (18.35) Cory Stillman 17 (Frantisek Kaberle, Justin Williams), 2-2 (19.33) Ray Whitney 15 (Erik Cole, Cory Stillman).

Förlängning: 3-2 (04.27) Scott Walker 4 (Eric Staal, Erik Cole), spel 4 mot 3.

Skott: 38-36 (13-9, 4-10, 15-16)

Utvisningar, Carolina: 5x2 min. Toronto: 8x2 min.

Alexander Steen, f, Toronto 0, 0, 5, 0, -1, 18.30

Matchen: Sekunderna var på Carolina sida. Men bara en och en halv minut kvar att spela hade Toronto 2-0 och såg ut att ta en imponerande bortaseger i Raleigh. Men då small det - två gånger om:

1-2 efter 18.35 av Cory Stillman som slog in en retur från målvakten Vesa Toskala.

2-2 efter 19.33 av Ray Whitney som slog in en puck lågt på Toskalas klubbsida efter en härlig diagonalpassning från Eric Cole genom hela Torontos försvarszon.

Strax innan kvitteringen hade Alexei Ponikarovsky chans att göra 3-1 i tom bur, men fick pucken stulen av Coy Stillman som startade anfallet som gav 2-2.

– Jag visste inte att han kom bakom mig. Det tog lite längre tid än det borde för mig och då lyfter han min klubba och skapade kontringen. Det är inte acceptabelt att göra så när det är så lite kvar att spela, sa Ponikarovsky självkritiskt.

Bland hemmaspelarna var tongångarna förstås mer muntra efter den makalösa vändningen.

– Att komma tillbaka från 0-2 med bara en och en halv minut kvar gav oss styrkan, sa Cory Stillman till AP.

Jodå, energin räckte även till att avgöra. Med bara 33 sekunder kvar av sudden death slog Scott Walker in pucken i power play framför Toskala - denna gång efter Eric Staals skott.

– Efter 1-2 fick vi liv. Bänken fick liv. Arenan fick liv och det skapade energi att gå ut på isen, sa Carolinas coach Peter Laviolette.

Torontos back Anton Strålman fick spela igen - för första gången sedan 6 november (1-5 mot Ottawa). Men det blev bara knappt fem minuter på isen för den 21-årige svensken.

NY Rangers-Pittsburgh 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Första perioden: 1-0 (01.12) Scott Gomez 7 (Martin Straka, Jaromir Jagr).

Andra perioden: 2-0 (10.30) Martin Straka 5 (Marc Staal, Michal Rozsival), 3-0 (13.21) Scott Gomez 8 (Chris Drury, Michal Rozsival), spel 5 mot 4.

Tredje perioden: 4-0 (12.20) Chris Drury 8 (Michal Rozsival, Brendan Shanahan), spel 5 mot 3.

Skott: 31-18 (10-3, 11-2, 10-13)

Utvisningar, NY Rangers: 5x2 min, 1x10 min. Pittsburgh: 7x2 min, 1x10 min.

Publik: 18 200 (i Madison Square Garden)

Målvakter: NY Rangers: Henrik Lundqvist 100%, istid 60.00

Pittsburgh: Dany Dabourin 87,1%, istid 59.56

Henrik Lundqvist, mv, NY Rangers - se ovan.

Matchen: Henrik Lundqvist var tillbaka efter att ha missat förra matchen på grund av influensa. Det blev en riktigt lyckad återkomst för “Henke” som höll nollan för sjätte gången denna säsong och för 13:e gången under sin NHL-karriär.

Och det såg nästa ut som om Pittsburgh ville att Lundqvist skulle få en lugn comeback. På de två första perioderna behövde svensken bara rädda totalt fem skott. I den tredje blev det lite mer hektiskt, men ”Henke” klarade även de 13 skotten.

Efteråt erkände Henrik Lundqvist att det var en tuff match att stå - inte på grund av Pittsburgh utan för att hans pappa ligger sjuk efter att nyligen ha genomgått en operation.

– De sista 20 sekunderna börjar du bara tänka på det. Det är tuff, sa ”Henke” till AP.

Scott Gomez gjorde två av Rangers mål och såg till att laget tog en viktig seger. Han fick nu spela tillsammans med Jaromir Jagr igen - en kombination som inte varit så lyckad tidigare under säsongen.

– I bland måste du göra förändringar, att mixa till det, sa Scott Gomez.

Pittsburghs skyttekung Sidney Crosby blev åter utan poäng - för fjärde gången på de senaste sex matcherna. Crosby har bara gjort ett mål de senaste nio matcherna.

– Det är ingen match vi är stolta över. Du kommer inte att få någonting om din vinnarinstinkt inte finns där, sa Sidney Crosby.

Atlanta-Tampa Bay 6-2 (3-0, 1-1, 2-1)

Första perioden: 1-0 (05.56) Garnet Exelby 2 (Bobby Holik, Steve McCarthy), 2-0 (15.04) Mark Recchi 5 (Ilya Kovalchuk, Kari Lehtonen), 3-0 (17.27) Slava Kozlov 9 (Marian Hossa, Eric Perrin).

Andra perioden: 4-0 (05.20) Chris Thorburn 2 (Steve McCarthy, Eric Boulton), 4-1 (14.26) Jason Ward 4 (-), spel 4 mot 5.

Tredje perioden: 5-1 (09.28) Ilya Kovalchuk 27 (-), 5-2 (12.42) Vaclav Prospal 15 (Paul Ranger, Brad Richards), spel 5 mot 4, 6-2 (15.20) Pascal Dupuis 5 (Eric Perrin), spel 4 mot 5.

Skott: 24-34 (9-10, 8-14, 7-10)

Utvisningar, Atlanta: 5x2 min, 1x5 min. Tampa Bay: 2x2 min, 1x5 min, 1x10 min.

Publik: 14 060 (i Philips Arena)

Målvakter: Atlanta: Kari Lehtonen 94,1%, istid 60.00

Tampa Bay: Marc Denis 80,0%, istid 40.00

Tampa Bay: Johan Holmqvist 66,7%, istid 20.00

Tobias Enström, b, Atlanta 0, 0, 0, 2, 0, 20.06

Niclas Hävelid 0, 0, 0, 0, +1, 19.56

Johan Holmqvist, mv, Tampa Bay - se ovan.

Andreas Karlssom, f, Tampa Bay 0, 0, 3, 0, -3, 18.44

Matchen: Vilken mardrömsperiod för Tampa Bays målvakt Johan Holmqvist. Efter 20 minuter och 3-0 till Atlanta gav svensken upp och lämnade i den andra perioden plats för Marc Denis. Atlantas blixtstart visade vilken revanschhunger laget hade efter att innan nattens drabbning ha förlorat fyra raka matcher.

– Det var en lysande period. Nyckeln till segern var vår start. Jag tyckte vi tog över matchen direkt från första tekningen, sa Thrashers coach och general manager Don Waddell till AP.

Waddell fortsatte med att förklara hur viktiga just dessa matcher mot Tampa Bay är.

– Det handlar om fyrapoängsmatcher. I din egen division kan du vinna mycket mark. Vi fick två poäng och de fick inte två poäng, konstaterade Wadell.

Ryske speedkulan Ilya Kovalchuk var en av de mest framträdande spelarna och noterades för ett mål och en assist.

– En stor match. Vi fick en bra start och några snabba mål, sa Kovalchuk.

Atlantas finländske målvakt Kari Lehtonen har haft en motig säsong och missade 16 matcher på grund av en ljumskskada. I natt kom blott tredje segern för säsongen för Lehtonen som också fick med sig en assist till Mark Recchis 2-0-mål.

– Det här var en bra start, men det tar inte bort att vi förlorade fyra raka tidigare. Vi måste fortsätta jobba på detta och fokusera på torsdag (Ottawa), sa Kari Lehtonen angående att Atlanta nu har nio hemmamatcher på de nästkommande 13 matcher.

Philadelphia-Phoenix 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)

Första perioden: 1-0 (12.03) Scott Hartnell 5 (R.J. Umberger), spel 5 mot 4.

Andra perioden: 2-0 (07.21) Mike Richards 16 (-), 2-1 (17.07) Keith Yandle 1 (Niko Kapanen, Mathias Tjärnqvist), 2-2 (19.38) Fredrik Sjöström 9 (Shane Doan), spel 4 mot 5.

Tredje perioden: 2-3 (06,25) Peter Mueller 9 (Zbynek Michalek, Steve Reinprecht).

Skott: 28-42 (5-14, 14-15, 9-13)

Utvisningar, Philadelphia: 3x2 min. Phoenix: 4x2 min.

Publik: 19 211 (i Wachovia Center)

Målvakter: Philadelphia: Martin Biron 92,9%, istid 58.46

Phoenix: Ilya Bryzgalov 92,9%, istid 60.00

Mathias Tjärnqvist, f, Phoenix 0, 1, 1, 0, +1, 13.50

Fredrik Sjöström, f, Phoenix 1, 0, 5, 0, 0, 17.10

Matchen: En av NHL:s hetaste svenskar nu: Fredrik Sjöström. För fjärde matchen i rad hittade Sjöström målet (hans nionde denna säsong) och var starkt bidragande när Coyotes tog den tredje raka segern på bortaplan. Tidigare två har kommit mot New Jersey och NY Rangers.

Fredrik Sjöströms mål innebar kvittering till 2-2 med bara 22 sekunder kvar av den andra perioden. Shane Doan levererade en backhandpassning till svensken som strax framför den vänstra tekningscirkel hittade rätt bakom Martin Biron.

Sedan avgjorde Peter Mueller efter 6.25 av den tredje perioden efter kalabalik framför Birons mål. Mueller behövde två chanser för att trycka in segerpucken - ett riktigt ”Tomas Holmström-mål” med tufft spel och oerhörd vilja framför motståndarkassen.

– Jag försöker att få min kropp framför målvakten mer och mer och det fungerade i kväll. Första skottet träffade honom i masken och sedan studsade den tillbaka till mig, sa Peter Mueller till AP.

Coyotes vändning från 0-2 till 3-2 var mäktig, vilket också coachen Wayne Gretzkys tyckte. Men Gretzky var besviken över den dåliga inledningen från hans lag.

– Vi hade inga tacklingar i den första perioden. Det såg ut som om vi inte vill gå ut och spela en bra period. Jag var stolt över hur de svarade på det, sa Gretzky.

Columbus-Calgary 1-3 (0-1, 1-2, 0-0)

Första perioden: 0-1 (03.37) Adrian Aucoin 6 (Kristian Huselius, Dion Phaneuf), spel 5 mot 3.

Andra perioden: 0-2 (03.49) Alex Tanguay 8 (Anders Eriksson, Craig Conroy), 1-2 (06.39) Curtis Glencross 6 (Kris Russell, Rostislav Klesla), 1-3 (08.59) Jarome Iginla 24 (Kristian Huselius, Matthew Lombardi).

Skott: 37-23 (11-7, 14-10, 12-6)

Utvisningar, Columbus: 8x2 min, 2x5 min. Calgary: 8x2 min, 2x5 min.

Publik: 13 181 (i Nationwide Arena)

Målvakter: Columbus: Pascal Leclaire 87,0%, istid 60.00

Calgary: Miikka Kiprusoff 97,3%, istid 59.57

Anders Eriksson, b, Calgary 0, 1, 2, 2, +2, 21.45

Kristian Huselius, f, Calgary 0, 2, 5, 2, +1, 19.39

Matchen: Den första december bestämde sig Calgarys coach Mike Keenan för att sätta ihop kedjan Jarome Iginla, Kristian Huselius och Daymond Langkow. Den kombinationen har nu gjort Flames till NHL:s hetaste lag.

I natt kom sjätte raka bortasegern - nu är Calgary bara en seger från att tangera klubbrekordet på sju raka vinster på bortais från säsongen 1988/89.

Huselius hade två assist i natt och Iginla satte sin 24 fullträff för säsongen när han gjorde 3-1 i mitten av den andra perioden. Trion Huselius, Iginla, Langkow har gjort makalösa 42 poäng hittills i december.

– Det känns häftigt. Det är en av de mest härliga tidsperioderna jag haft sedan jag kom hit. Vi hittar vägar att vinna och de känns mycket bra, sa Jarome Iginla till AP efter matchen.

Coach Keenan, som inte direkt är känd för sitt muntra humör, var strålande glad efter den sjätte raka segern på bortaturnén och såg fram emot att återvända till Kanada.

– Det är dags att åka hem. De har lagt ner en massa arbete. Vi har rest mycket så de behöver en paus nu. De behöver gå hem och vila upp, att träffa sina familjer, sa Mike Keenan.

Förutom nämnda succékedja har även målvakten Miikka Kiprusoff hittat tillbaka till den storform som gjort honom till en av ligan bästa målvakter de senaste åren. I natt räddade Kiprusoff 36 skott varav flera vart lysande parader.

– Vi spelade en tuff bortamatch i kväll och Kiprusoff var bra när vi behövde honom. De pressade oss hårt, sa de glade Mike Keenan.

Boston-Ottawa 2-3 (1-1, 0-1, 1-1)

Första perioden: 0-1 (12.25) Jason Spezza 9 (Dany Heatley, Randy Robitaille), 1-1 (14.40) Chuck Kobasew 13 (Glen Metropolit).

Andra perioden: 1-2 (10.38) Luke Richardson 1 (Antoine Vermette, Chris Kelly).

Tredje perioden: 1-3 (08.19) Jason Spezza 10 (Daniel Alfredsson, Joe Corvo), spel 5 mot 4, 2-3 (18.44) Milan Lucic 3 (Dennis Wideman, Peter Schaefer).

Skott: 28-27 (12-8, 7-9, 9-10)

Utvisningar, Boston: 2x2 min. Ottawa: 4x2 min.

Publik: 14 874 (i TD Banknorth Garden)

Målvakter: Boston: Alex Auld 88,9%, istid 59.08

Ottawa: Martin Gerber 92,9%, istid 60.00

Per-Johan Axelsson, f, Boston 0, 0, 2, 0, -1, 17.28

Daniel Alfredsson, f, Ottawa 0, 1, 2, 2, -1, 22.32

Matchen: Topplaget Ottawa gav i natt Boston en lektion i hur effektiv ishockey spelas. Efter 2-1-ledningen av Luke Richardsson (säsongens första mål) i mitten av den andra perioden tappade Senators aldrig kommandot i matchen utan spelade skicklig på resultatet. Detta var Ottawas sjätte raka segern efter att dessförinnan ha förlorat sju raka.

– Det är så man kan se på det, som en bra lektion. Men vi kan spela mycket bättre än vi gjorde i kväll, sa Bostons jätteback Zdeno Chara till AP.

I början av matchen hade Boston tre frilägen, men lyckades bara utnyttja ett av dem när Chick Kobasew kvitterade till 1-1. Ottawas målvakt Martin Gerber spelade stabilt och räddade 26 skott.

– En viktig seger för oss. Vi vet att det var en fyrapoängsmatch, sa Martin Gerber.

Per-Johan Axelsson och Daniel Alfredsson har en liten intern Frölunda-fajt. De två spelarna, som lirade i samma kedja när Frölunda vann SM-guld under lockoutsäsongen 2004/05, syntes inte alltför mycket. Men segrare i matchen och i duellen blev ”Alfie” som hade ett assist till Jason Spezzas 3-1-mål.

Montreal-Florida 2-3 (0-2, 0-0, 2-1)

Första perioden: 0-1 (14.13) Jozef Stumpel 5 (Olli Jokinen), 0-2 (18.12) Brett McLean 2 (-).

Tredje perioden: 0-3 (07.05) Stephen Weiss 6 (Gregory Campbell), 1-3 (08.25) Andrei Markov 7 (Kyle Chipchura, Mike Komisarek), 2-3 (19.36) Andrei Markov 8 (Saku Koivu), spel 6 mot 5.

Skott: 25-30 (3-8, 9-15, 13-7)

Utvisningar, Montreal: 3x2 min, 1x5 min, 1x10 min. Florida: 1x2 min.

Publik: 21 273 (i Bell Centre)

Målvakter: Montreal: Carey Price 90,0%, istid 58.43

Florida: Tomas Vokoun 92,0%, istid 59.51

Inga svenskar på isen.

Matchen: Floridas Jozef Stumpel hade fullt upp med två finländska kaptener - en positiv och en negativ upplevelse. Stumpel inledde matchen med att göra 1-0 och avslutade den med att bli brutalt överfallen.

Stumpel om målet och assisten från Floridas finländske kapten Olli Jokinen i första perioden:

– Han gjorde ett riktigt fint spel och jag hade öppet mål.

Stumpel om överfallet från Montreals finländske kapten Saku Koivu i slutsekunden:

– Jag försökte bara hålla honom vid sargen och ramlade. Då kom han bakifrån och crosscheckade mig i bakhuvudet. Matchen var ju över. Det förväntar du dig inte. Kanske var han upprörd för att matchen inte gick hans väg.

Crosscheckingen gav Koivu matchstraff (5+10 minuter), men själv var den lille finländaren oförstående till händelsen.

– Vad dömde han? Jag vet inte… för vad? sa Koivu efteråt till den församlade pressen när han blev informerad att han fått matchstraff efter slutsignalen.

Florida gick upp till 3-0 efter sju minuter av den tredje perioden, men det var ytterst nära att Montreals upphämtning hade lyckats när laget tog ut målvakten Carey Price på slutet.

Noterbart: Florida är det enda NHL-lag som har plusstatistik mot Montreal i ligans historia.

Minnesota-Nashville 3-2 (0-1, 0-1, 3-0)

Första perioden: 0-1 (08.49) Jason Arnott 9 (Ryan Suter).

Andra perioden: 0-2 (11.25) J.P. Dumont 8 (Martin Erat, Jason Arnott), spel 5 mot 4.

Tredje perioden: 1-2 (00.41) Marian Gaborik 13 (Pavol Demitra, Pierre-Marc Bouchard), 2-2 (06.54) Eric Belanger 8 (Pierre-Marc Bouchard, Brent Burns), 3-2 (18.54) Brian Rolston 12 (Eric Belanger, Brent Burns).

Skott: 31-32 (10-8, 10-8, 11-16)

Utvisningar, Minnesota: 5x2 min, zx5 min. Nashville: 6x2 min.

Publik: 18 568 (i Xcel Energy Center)

Målvakter: Minnesota: Josh Harding 93,8%, istid 59.45

Nashville: Dan Ellis 90,3%, istid 59.12

Kim Johnsson, b, Minnesota 0, 0, 2, 0, 0, 23.27

Matchen: Minnesotas coach Jacques Lemaire firade sin 1000:e NHL-match i karriären. Och vilken present han fick av sina spelare i den tredje perioden!

Minnesota låg under med 2-0 efter två perioder, men en oerhört start insats i den tredje gav tre mål och den 475:e segern för Lemaire.

Marian Gaborik inledde återhämtningen redan efter 41 sekunder av den sista rundan när han stötte in en retur efter ett skott av slovakiske landsmannen Pavol Demitra.

Eric Belanger kvitterade efter knappt sju minuter efter ett två mot ett-läge och Brian Rolston satte avgörande 3-2 med bara en minut och sex sekunder kvar att spela - assisterad av nämnde Belanger. Rolston gjorde som Gaborik och passade på att slå in pucken efter att Nashvilles målvakt Dan Ellis släppt ännu en retur.

– Detta kommer att vara en härlig souvenir för mig, sa Jacques Lemaire som blev den 14:e coachen att nå 1000 matcher

Jason Arnott, som inledde målskyttet för Nashville, kunde knappt fatta att laget tappat bort segern.

– Det var en match som vi skulle ha haft och vi gav den till dem på slutet. Det är frustrerande. Det finns vissa mentala kollapser som vi måste rätta till eller så kommer det att bli ett tufft år, sa Jason Arnott.

Edmonton–Dallas 1–2 (1–1, 0–0, 0–0, 0–0, 0–1)

Första perioden: 0–1 (3.21) Jeff Halpern 7 (Mike Modano, Steve Ott), 1–1 (18.22) Dustin Penner 9 (Tom Gilbert, Jarret Stoll), spel fem mot fyra.

Joel Lundqvist, f, Dallas 0, 0, 1, 0, 0, 11.24

Matchen: Matchen: Joel Lundqvist hade chansen att avgöra mötet mot Edmonton i det tredje perioden. Men Lundqvist skott räddades - med skridskospetsen - av målvakten Dwayne Rolson. Även Mike Ribeiro hade ett jätteläge för Dallas, men Rolson överlistade även honom.

I straffläggningen fick Edmonton-keepern däremot ge sig när Sergei Zubov satte den enda av fem slagna straffar.

– Vårt facit de senaste åren visar att vi är ganska duktiga på straffar. Och i dag behövde vi inte ens använda Jussi Jokinen, sa Dallas coach Dave Tippett.

– En utmaning för oss, med tanke på succén vi haft tidigare. Det är kul,. Det är vad straffar handlar om, man mot man, sa Dallas målvakt Marty Turco som alltså räddade samtliga tre straffar.

Dallas goda form håller i sig. Nattens seger var den sjätte på de åtta senaste matcherna.

Vancouver–New Jersey 5–0 (1–0, 3–0, 1–0)

Första perioden: 1–0 (2.16) Arron Miller 1 (Henrik Sedin).

Andra perioden: 2–0 (1.09) Ryan Kessler 9 (-), 3–0 (2.43) Trevor Linden 4 (Byron Ritchie, Lukas Krajicek), 4–0 (8.51) Markus Näslund 12 (Daniel Sedin, Henrik Sedin).

Tredje perioden: 5–0 (7.44) Markus Näslund 13 (Daniel Sedin, Henrik Sedin).

Skott: 24–32 (6–11, 10–15, 8–6)

Utvisningar, Vancouver: 6x2, 1x5. New Jersey: 6x2, 1x5, 1x10.

Henrik Sedin, f, Vancouver 0, 3, 0, 0, 3, 16.49

Matchen: Mycket svenskt när Vancouver krossade besökande New Jersey. Markus Näslund, spelade trots influensasymptom, gjorde två mål, ett i den andra och ett i den tredje perioden för att fastställa slutresultatet 5-0. Båda målen assisterade av tvillingarna Sedin. Henrik hade även en passning till inledande 1-0.

Och Vancouver hade tillbaka förstemålvakten Roberto Longo (efter revbensskada) mellan stolparna. Luongo räddade samtliga 31 skott han fick på sig.

– Han satte tonen direkt när han räddade friläget efter första tekningen. Hans comeback och att spelade såhär gjorde att vi också fick fart, sa Markus Näslund,

Och angående Sedinarna hade Näslund ännu mer beröm att ge.

– Det var ett underbart spel av tvillingarna. Jag behöver bara gå framför mål och vara beredd när pucken kommer, sa Markus Näslund.

Kapten Näslunds mål var välkomna. Han hade inte gjort mål på nio matcher före nattens drabbning med New Jersey.

San José–Anaheim 0–2 (0–0, 0–2, 0–0)

Andra perioden: 0–1 (2.40) Corey Perry 18 (Chris Kunitz, Sean O'Donnell), 0–2 (17.28) Bobby Ryan 3 (Todd Marchant, Scott Niedermayer), spel fem mot fyra.

Skott: 20–16 (7–5, 4–6, 9–5)

Utvisningar, San José: 7x2, 2x5. Anaheim: 7x2, 2x5.

Publik: 17 197 (i HP Pavilion)

Målvakter, San José: Evgeni Nabokov 87,5% istid 58.31

Anaheim: Jean-Sebastien Giguere 100% istid 60.00

Douglas Murray, b, San José 0, 0, 0, 0, -1, 16.06

Samuel Påhlsson, f, Anaheim 0, 0, 0, 0, 0, 20.50

Matchen: Målsnålt och tajt som vanligt när dessa lag möts. Men för första gången denna säsong avgjorde ett av lagen innan straffläggning. Tidigare tre möten har gått till straffar (två segrar för Anaheim och en för San Jose).

Nu avgjorde mästarna Anaheim i den andra perioden. Mål av Corey Perry och Bobby Ryan gav 2-0 och det klarade aldrig San Jose av att bemästra.

– Det är ett slag om Kalifornien. Jag har spelat de flesta av mina matcher mot Sharks och du kan se att det är rivalitet. Så fort vi kommer ut på isen buar alla, sa Bobby Ryan som verkligen gillar matcherna mot San Jose.

Jean-Sebastien Giguere imponerade i Anaheims mål. Han räddade 20 skott och såg till att hemmalaget aldrig fick kontakt efter Ducks 2-0-ledning.

– Det är alltid tajta matcher när vi spelar mot varandra. Dessa grabbar är ett av topplagen i divisionen. Vi vet att de har ett bra lag och vi har stor respekt för dem, sa Giguere.

Visst är Sharks bra, men likväl ett mysterium. Laget går som tåget på bortais (bäst i NHL), men hemma i HP Pavilion är laget i det närmaste skrattretande enkelt att besegra.