Strömberg tillbaka – föll mot förra klubben

Publicerad 2012-09-18

Conny Strömberg.

Asplöven – med Conny Strömberg tillbaka i laget efter avstängning – hade länge ledningen mot Örebro.

Men efter tre insläppta mål i den tredje perioden föll nykomlingen till slut.

I lördags tog Asplöven en tung skalp mot Leksand i Arena Polarica. Och i säsongens andra hemmamatch såg Haparandalaget länge ut vara på väg mot en ny skrällseger.

Sju minuter in i den tredje perioden var ställningen fortfarande 1-0 efter mål av Oscar Johansson

Då gjorde Simon Olsson förlösande 1-1 för Örebro – och mindre än sju minuter senare var ställningen plötsligt 1-3.

En assist av Conny

Lucas Sandström reducerade med sju sekunder kvar av matchen, men då var det för sent.

Örebro vann därmed med 3-2, samma siffror som i söndags mot Karlskrona.

I Asplöven var den tidigare Örebrostjärnan Conny Strömberg tillbaka efter avstängning och stod genom en assist för sin första poäng den här säsongen.