– Jag försöker att inte tänka på det, säger William Nylander till Viasat.

Det var återkomstens kväll när Michael och William Nylander återvände till Södertälje med sin nya klubb Rögle. Hemmapubliken visade tydligt vad de tyckte då de vid så gott som varje tillfälle buade när William Nylander hade pucken.

– Jag försöker att inte tänka på det utan det är bara att köra på, säger William Nylander till Viasat.

"Förbannad och frustrerad"

Det var dock hemmalaget som körde på och som tidigt tog ledningen med 2-0 i den första perioden. I den andra perioden avgjorde Södertälje tillställningen definitivt när David Pastrnak – född 1996 – gjorde två mål på mindre än 30 sekunder. Rögle klarade aldrig av att resa sig och slutsiffrorna skrevs så småningom till 7-1.

En fullständig kross och Rögles tränare Dan Tangnes var inte nöjd med sitt lag efter matchen.

– Jag är förbannad och frustrerad. Jag tycker inte att vi är delaktiga i stora delar av matchen och även om vi möter ett bra Södertälje så får vi inte uppträda som ett jävla juniorlag, säger han till Viasat.

– Jag skäms när vi åker härifrån.

I övriga matcher så tog Oskarshamn emot Karlskoga och det var hemmalaget som var starkast och kunde vinna med 4-1.

Matchen mellan Almtuna och Mora blev en jämn tillställning. Med nio minuter kvar av matchen kunde Jonas Westerling avgöra till Moras fördel som vann med 4-3