Publicerad 2011-10-05

Peter Öberg öppnade målskyttet för Västerås.

Segertåget bara fortsätter för Västerås.

På hemmais nollades Södertälje efter mål av Peter Öberg och Kenneth Bergqvist.

Västerås har fortfarande inte förlorat den här säsongen och bara släppt in nio mål.

Den här gången fick Lars Johansson - som delar ansvaret i målet med Daniel Sperrle - hålla säsongens första nolla.

Troja/Ljungby-Sundsvall 3-2

Sundsvall sköt bara 15 skott på mål på hela matchen, men hade ändå greppet efter Mattias Wennerberg gjort sitt andra mål i början av den andra perioden.

Men mindre än två minuter senare kom Trojas reducering från Mattias Åkesson och strax därefter gjorde Carl Gustafsson även 2-2.

I den tredje perioden avgjorde sedan Johan Linnander med sitt 3-2-mål.

Sundsvall har fortfarande inte vunnit efter ordinarie matchtid den här säsongen.

Borås-Almtuna 2-3

Efter 9.47 av den första perioden hade Almtuna gått ifrån till 3-0 i bortamötet mot Borås.

Trots stort spelövertag för bortalaget skulle det bli spännande.

Efter Henrik Erikssons 2-3-reducering jagade Borås kvittering i sista perioden, men drömstarten räckte för Almtuna.

Mora-Bofors 2-5

Italienske landslagsmålvakten Daniel Bellissimo är värvad för att rädda Bofors.