Nionde raka förlusten för Timrå – fortsatt jumbo

Publicerad 2021-10-28

Ingenting går med Timrå just nu.

I kväll åkte medelpadingarna på sin nionde raka förlust.

Joel Mustonen avgjorde för Örebro i förlängningen.

Timrå fortsätter ha det blytungt. Trots ledning med 2–0 hemma mot Örebro blev det en ny förlust i kväll med 4–3 efter förlängning i en match som blev försenad i runt 25 minuter efter ett sjukdomsfall på läktaren.

När matchen väl kom igång var det ett taggat hemmalag som hade 2–0 efter den första perioden efter mål av Robin Alvarez och Viktor Lodin.

Mustonen avgjorde

Men Örebro skulle komma tillbaka. Rodrigo Abols som missade en straff mellan de två Timråmålen skulle få revansch i slutperioden när han satte både 2–2 och 3–2.

Sista ordet var dock inte sagt. Med 1.20 kvar kunde Joey LaLeggia dundra in sitt första mål i Timråtröjan och ta matchen till förlängning. Men där var det Örebro som skulle avgöra när Joel Mustonen stänkte upp 4–3.