Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-26

Bremberg: Vi gav bort matchen

ÖRNSKÖLDSVIK Fyra egna poäng – men noll för laget.

Fjolårets poängkung Fredrik Bremberg kunde inte glädjas åt sin stormatch eftersom Djurgården bortaföll i premiären mot Modo.

– Vi tappar matchen, det får verkligen inte se ut som det gjorde i den tredje perioden, säger Bremberg och suckar.

DET BÖRJADE JU SÅ BRA... Fredrik Bremberg (th) och Patric Hörnqvist i kramkalas efter ett av Djurgårdens fyra mål. Men i sista perioden vände Modo till 5–4-seger.

Fredrik Bremberg, 34, hade en grym fjolårssäsong och vann poängligan för hela grundseruen på 57 poäng (34+23).

Under försäsongen i höst har dock ”Linkan” missat en hel del av Djurgårdens uppladdning på grund av ”personliga skäl”.

Men när serien startade i går var han sig lik, Djurgårdens pucksnille.

Bremberg hade en del i samtliga Djurgårdens mål, svarade för fyra poäng (1+3) och samspelet med radarpolaren Patric Hörnqvist fungerade gnisselfritt.

Men i sista ronden gjorde Modo 3–0 och premiären slutade i mörker för både Bremberg och Djurgården (förlust, 4–5).

– Vid 4–2 ska matchen vara död. Vi gav bort matchen, säger han och suckar.